Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 30 Temmuz 2020 #1 Bildirimlerde her zaman fotoğraftaki bildirim var ve bir türlü gitmiyor. Bir şeyde indirmiyor, nasıl kapatacağım? Dosya Ekleri Screenshot_2020-07-30-07-54-00-1.png 12,3 KB · Görüntüleme: 44
Bildirimlerde her zaman fotoğraftaki bildirim var ve bir türlü gitmiyor. Bir şeyde indirmiyor, nasıl kapatacağım?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 30 Temmuz 2020 #2 Basılı tutunca çıkan ayarlardan bildirimleri engelleme seçeneği yok mu?
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 30 Temmuz 2020 #3 Kayseri Mantısı dedi: Basılı tutunca çıkan ayarlardan bildirimleri engelleme seçeneği yok mu? Genişletmek için tıkla... Uygulama bilgilerine basımca indirme yöneticisine gidiyor eğer onun bildirimlerini kapatırsam bir şey indirdiğimde bildirim gözükmeyecek.
Kayseri Mantısı dedi: Basılı tutunca çıkan ayarlardan bildirimleri engelleme seçeneği yok mu? Genişletmek için tıkla... Uygulama bilgilerine basımca indirme yöneticisine gidiyor eğer onun bildirimlerini kapatırsam bir şey indirdiğimde bildirim gözükmeyecek.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 30 Temmuz 2020 #4 Telefonu kapatıp açmayı denedin mi?
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Temmuz 2020 #5 Harita uygulaması için seslendirme sanırım. Harita uygulamasına girip seslendirme eğer inmemiş ise yeniden indirmeyi dener misin?
Harita uygulaması için seslendirme sanırım. Harita uygulamasına girip seslendirme eğer inmemiş ise yeniden indirmeyi dener misin?
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 30 Temmuz 2020 #6 Kunget dedi: Harita uygulaması için seslendirme sanırım. Harita uygulamasına girip seslendirme eğer inmemiş ise yeniden indirmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Harita uygulaması Google haritalar var zaten harita pek kullanmıyorum devre dışı bıraktım uygulamayı ama gene var. Kayseri Mantısı dedi: Telefonu kapatıp açmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet sonuç aynı. Google metin okuma uygulaması ile alakalı sanırım ama devre dışı bırakmama rağmen bildirim gitmiyor. Son düzenleme: 30 Temmuz 2020
Kunget dedi: Harita uygulaması için seslendirme sanırım. Harita uygulamasına girip seslendirme eğer inmemiş ise yeniden indirmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Harita uygulaması Google haritalar var zaten harita pek kullanmıyorum devre dışı bıraktım uygulamayı ama gene var. Kayseri Mantısı dedi: Telefonu kapatıp açmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet sonuç aynı. Google metin okuma uygulaması ile alakalı sanırım ama devre dışı bırakmama rağmen bildirim gitmiyor.