Makar Hectopat Katılım 21 Ağustos 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2018 #1 Merhaba arkadaşlar, ben Metin2 PVP serverları oynamayı seven biriyim ve bir serverda oynuyorum. Clienti açtığımda, Traceback Error:list index out of range Diye bir hata alıyorum acaba sorun nedir? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum iyi sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2018
Merhaba arkadaşlar, ben Metin2 PVP serverları oynamayı seven biriyim ve bir serverda oynuyorum. Clienti açtığımda, Traceback Error:list index out of range Diye bir hata alıyorum acaba sorun nedir? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum iyi sosyaller.
xxxxxxxxxXxxxxx Hectopat Katılım 11 Şubat 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2018 #2 Çözdüysen bana da yardım eder misin? XP kullanıyorum ne yaptıysam düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2018 Artı 0 Eksi
B Batuhan1940 Hectopat Katılım 19 Şubat 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2018 #3 Aynı sorunu ben de yaşıyorum, full pack full client temiz Metin2 kirli Metin2 içine attım fakat yine olmadı çözümünü bilen yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2018 Artı 0 Eksi
Aynı sorunu ben de yaşıyorum, full pack full client temiz Metin2 kirli Metin2 içine attım fakat yine olmadı çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?