sakrucu1234 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 206 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #1 Merhaba, bugün gameforce Client üzeinden Metin2 indirdim. Oyun indi, oyna yazısı geldi ve bastım. Fakat oyun açılmadı ve oyna yazısı yeniden mavi oldu. Nasıl çözebilirim?
Merhaba, bugün gameforce Client üzeinden Metin2 indirdim. Oyun indi, oyna yazısı geldi ve bastım. Fakat oyun açılmadı ve oyna yazısı yeniden mavi oldu. Nasıl çözebilirim?
Çözüm quness 26 Haziran 2022 Gameforgedan Metin2 yerine gelince oyunu doğrula gibi bir seçenek vardı galiba. Onu yaparsanız düzelebilir.
Gameforgedan Metin2 yerine gelince oyunu doğrula gibi bir seçenek vardı galiba. Onu yaparsanız düzelebilir.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #2 Masaüstüne oluşturduğu kısayoldan açmayı dener misin? Artı 0 Eksi
quness Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #3 Gameforgedan Metin2 yerine gelince oyunu doğrula gibi bir seçenek vardı galiba. Onu yaparsanız düzelebilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Gameforgedan Metin2 yerine gelince oyunu doğrula gibi bir seçenek vardı galiba. Onu yaparsanız düzelebilir.