tahakivircik Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #1 Oyun yüklü fakat Gameforge girdigimde yükle kısmı cıkıyor ve ne oyunu yüklüyor ne de girebiliyorum. Yardımcı olablecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2025
Oyun yüklü fakat Gameforge girdigimde yükle kısmı cıkıyor ve ne oyunu yüklüyor ne de girebiliyorum. Yardımcı olablecek var mı?
withnoname332 Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 163 Çözümler 4 18 Mayıs 2025 #2 Oyunu kaldir a bas yeniden kurmayı dene olmaz ise GF Client'i silip yeniden kur. Artı 0 Eksi
KS KS tahakivircik Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #3 withnoname332 dedi: Oyunu kaldir a bas yeniden kurmayı dene olmaz ise GF Client'i silip yeniden kur. Genişletmek için tıkla... Silip yükledim dün çalıştı fakat yine bugün aynı şeyi yaptı kafayı yiyeceğim. Artı 0 Eksi
withnoname332 dedi: Oyunu kaldir a bas yeniden kurmayı dene olmaz ise GF Client'i silip yeniden kur. Genişletmek için tıkla... Silip yükledim dün çalıştı fakat yine bugün aynı şeyi yaptı kafayı yiyeceğim.