ImortalSwerd Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #1 Başlıkta yazdım. Metin2 gibi oyun arıyorum fakat Metin2 çok eski geliyor bana. Onun gibi olan ama daha modern bir oyun var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2021
Başlıkta yazdım. Metin2 gibi oyun arıyorum fakat Metin2 çok eski geliyor bana. Onun gibi olan ama daha modern bir oyun var mı?
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #2 Metin2'yi Allah bildiği gibi yapsın. Bıraksam bile iki üç ay sonra tekrar başlıyorum. Metin2 tarzı oyunlar belli. Dota, Lol, Knight, Silkroad.
Metin2'yi Allah bildiği gibi yapsın. Bıraksam bile iki üç ay sonra tekrar başlıyorum. Metin2 tarzı oyunlar belli. Dota, Lol, Knight, Silkroad.
K kadir343434 Kilopat Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 224 16 Nisan 2021 #3 ImortalSwerd dedi: Başlıkta yazdım. Metin2 gibi oyun arıyorum fakat Metin2 çok eski geliyor bana. Onun gibi olan ama daha modern bir oyun var mı? Genişletmek için tıkla... Benzeri yok onun
ImortalSwerd dedi: Başlıkta yazdım. Metin2 gibi oyun arıyorum fakat Metin2 çok eski geliyor bana. Onun gibi olan ama daha modern bir oyun var mı? Genişletmek için tıkla... Benzeri yok onun
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #4 ImortalSwerd dedi: Başlıkta yazdım. Metin2 gibi oyun arıyorum fakat Metin2 çok eski geliyor bana. Onun gibi olan ama daha modern bir oyun var mı? Genişletmek için tıkla... İnferna diye bir oyun var metin3 gibi bir şey erken erişim olduğu için biraz buglı.
ImortalSwerd dedi: Başlıkta yazdım. Metin2 gibi oyun arıyorum fakat Metin2 çok eski geliyor bana. Onun gibi olan ama daha modern bir oyun var mı? Genişletmek için tıkla... İnferna diye bir oyun var metin3 gibi bir şey erken erişim olduğu için biraz buglı.