Arkadaşlar hep etrafınımda Metin2 oynayan insanlar oldu ama ben bu oyunu zamanında öğrenemedim. Şimdi çevremde kimse de yok oyunu öğrenmek istiyorumö gerçekten 1 levelden itibaren her şeyini öğrenmek istiyorum ama maalesef yalnız olduğum için öğrenemiyorum. İnternette de bunun için bir kaynak bulamadım, bu sebepten dolayı Metin2 benzeri oyunlar tavsiye edecek arkadaşlar var mıdır?
Metin2 gibi bir oyun bende çok araştırdım ancak bu oyundan aldığım zevki bulamadım. PvP serverlerini tavsiye ederim hem oyunda hızlı ilerlersin hem de çabuk öğrenirsin sıfırdan orijinal serverde kasman zor bence
Metin2 zor bir oyun değil, fakat MMORPG dünyasına uzak kalmış oyuncular için çok zorlayıcı olabilir. Çünkü oyunda öğrenilmesi gereken çok fazla terim, mekanik tarzında bileşikler var.
Metin2 tarzında değil ama bir tık benzeri, yeni bir Torchlight sürümü piyasaya giriş yaptı, istersen deneyebilirsin. Zaten anlaşılması vs. kolay olur Metin2'ye göre.
Ayrıca aynı hesabını hem PC'den hem de mobilden oynayabiliyorsun, kaldığın yerden de devam ediyorsun oyununa.