byhazard Yoctopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar, Metin2 benzeri, arkadaşlarla beraber slot kesebildiğimiz, item düşen mobil oyun var mı bildiğiniz? Son düzenleme: 2 Eylül 2021
Arkadaşlar, Metin2 benzeri, arkadaşlarla beraber slot kesebildiğimiz, item düşen mobil oyun var mı bildiğiniz?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.474 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 2 Eylül 2021 #2 MMORPG diye aratırsan dolusuyla bulursun.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Eylül 2021 #3 TR sunucularından sıkıldıysan PvP'lere göz atabilirsin. Türk sunucularına değil ama, global olanlarına. Türk sunucularının ömrü 1 ay oluyor. Farklı bir oyun istiyorsan da New World önerimdir.
TR sunucularından sıkıldıysan PvP'lere göz atabilirsin. Türk sunucularına değil ama, global olanlarına. Türk sunucularının ömrü 1 ay oluyor. Farklı bir oyun istiyorsan da New World önerimdir.
byhazard Yoctopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #4 Vavien. dedi: MMORPG diye aratırsan dolusuyla bulursun. Genişletmek için tıkla... Kardeşim öyle arattım biliyorum tabiki ama bulamadım.
Vavien. dedi: MMORPG diye aratırsan dolusuyla bulursun. Genişletmek için tıkla... Kardeşim öyle arattım biliyorum tabiki ama bulamadım.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.474 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 2 Eylül 2021 #6 byhazard dedi: Kardeşim öyle arattım, biliyorum tabi ki ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Google'a MMORPG yazıp bu siteyi bulamadın yani? Karşına World of Warcraft çıkmadı yani? Helal olsun.
byhazard dedi: Kardeşim öyle arattım, biliyorum tabi ki ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Google'a MMORPG yazıp bu siteyi bulamadın yani? Karşına World of Warcraft çıkmadı yani? Helal olsun.
byhazard Yoctopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #7 Arkadaşlar mobil yazmayı unutmuşum mobil oyun arıyorum.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Eylül 2021 #8 Vavien. dedi: Google'ye MMORPG yazıp bu siteyi bulamadın yani? Karşına World of Warcraft çıkmadı yani? Helal olsun. Genişletmek için tıkla... Forumu neden kapatmıyoruz o zaman? Herkes Google'ye yazsın ihtiyacı olanı. Ayrıca her MMORPG oyunu Metin2 benzeri mi oluyor? byhazard dedi: Arkadaşlar mobil yazmayı unutmuşum mobil oyun arıyorum. Genişletmek için tıkla... Black Desert'in mobil versiyonu vardı galiba.
Vavien. dedi: Google'ye MMORPG yazıp bu siteyi bulamadın yani? Karşına World of Warcraft çıkmadı yani? Helal olsun. Genişletmek için tıkla... Forumu neden kapatmıyoruz o zaman? Herkes Google'ye yazsın ihtiyacı olanı. Ayrıca her MMORPG oyunu Metin2 benzeri mi oluyor? byhazard dedi: Arkadaşlar mobil yazmayı unutmuşum mobil oyun arıyorum. Genişletmek için tıkla... Black Desert'in mobil versiyonu vardı galiba.
byhazard Yoctopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #9 Haklısın evet buraya konu açıyorum ki buradan öneri almak istiyorum. Black desert tam olarak beğenmedim. Başka öneri varsa yazabilirsiniz arkadaşlar.
Haklısın evet buraya konu açıyorum ki buradan öneri almak istiyorum. Black desert tam olarak beğenmedim. Başka öneri varsa yazabilirsiniz arkadaşlar.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.474 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 2 Eylül 2021 #10 183206 dedi: Ayrıca her MMORPG oyunu Metin2 benzeri mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet. 183206 dedi: Forumu neden kapatmıyoruz o zaman? Genişletmek için tıkla... Basit olmayan problemler için. Metin2'nin MMORPG olduğunu öğrenmeleri için. byhazard dedi: Başka öneri varsa yazabilirsiniz arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... TERA.
183206 dedi: Ayrıca her MMORPG oyunu Metin2 benzeri mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet. 183206 dedi: Forumu neden kapatmıyoruz o zaman? Genişletmek için tıkla... Basit olmayan problemler için. Metin2'nin MMORPG olduğunu öğrenmeleri için. byhazard dedi: Başka öneri varsa yazabilirsiniz arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... TERA.