Sivas Valisi Femtopat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben Metin2'ye yeniden başlamak istiyorum terimleri pek bilmiyorum. Benim 30svli hesabım vardı. Server çara reset attı. Kaç günde bir reset geliyor çarlara? Ve en yakın reset zamanı ne zaman? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2024
Merhaba arkadaşlar. Ben Metin2'ye yeniden başlamak istiyorum terimleri pek bilmiyorum. Benim 30svli hesabım vardı. Server çara reset attı. Kaç günde bir reset geliyor çarlara? Ve en yakın reset zamanı ne zaman?
A artunnz Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #2 Sorunun cevabını bilmiyorum ama TR oynayacaksan oynama derim, yine de sen bilirsin. Global PvP serverlar biraz daha iyi oluyor normal Metin2'den.
Sorunun cevabını bilmiyorum ama TR oynayacaksan oynama derim, yine de sen bilirsin. Global PvP serverlar biraz daha iyi oluyor normal Metin2'den.
Sivas Valisi Femtopat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #3 Sağ ol dostum.