mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2015 #1 Merhaba, çok basit olan ve bir çok şeyin ucuz ve kolay olduğu bir PVP server arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2015
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.365 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2015 #2 Pvp Serverler' in En İyi Adresi Kaliteli Pvp Serverler Sitesi : Serverlar.gen.tr yardımcı olur büyük ihtimalle.
Pvp Serverler' in En İyi Adresi Kaliteli Pvp Serverler Sitesi : Serverlar.gen.tr yardımcı olur büyük ihtimalle.
mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2015 #3 SypeR dedi: Pvp Serverler' in En İyi Adresi Kaliteli Pvp Serverler Sitesi : Serverlar.gen.tr yardımcı olur büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hepsini tek tek denemek uzun sürüyor. Bildiği, oynadığı olan söylerse... Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2015
SypeR dedi: Pvp Serverler' in En İyi Adresi Kaliteli Pvp Serverler Sitesi : Serverlar.gen.tr yardımcı olur büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hepsini tek tek denemek uzun sürüyor. Bildiği, oynadığı olan söylerse...
Berk Alp Arslan Hectopat Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2015 #4 TigerMT2, Hala yaşıyorsa tavsiye edebilirim. Eğer başlayacaksan hesap verebilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2015
mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #5 Berk Alp Arslan dedi: TİGER METİN 2 Hala yaşıyorsa tavsiye edebilirim eğer başlayacaksan hesap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim güzelse olabilir, eskiden KuzenlerMT 2 vardı. Bilenler varsa bu tarzda server, önerileri bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2015
Berk Alp Arslan dedi: TİGER METİN 2 Hala yaşıyorsa tavsiye edebilirim eğer başlayacaksan hesap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim güzelse olabilir, eskiden KuzenlerMT 2 vardı. Bilenler varsa bu tarzda server, önerileri bekliyorum.