Metin2 çoklu hesap açmak için sistem gereksinimi nedir?

Daha fazla  
Metin2 oyunu aynı anda, ortalama 3-4 tane diyelim, hesap açmak için minimum hangi özelliklerde bir sistem gerekir? Ben hiç açmadığım için bilmiyorum ama oynayacak kişi için araştırıyorum. Minimum sistem gereksinimi düşük olsa da çoklu açında nasıl davranır bilemediğim için kullananlardan bilgi almak isterim.

Büyük optimize sorunu var metin2’nin özellikle pvp server ise en kaliteli sistem bile drop yiyor maalesef

Hocam günümüzde neredeyse hesap makinesi bile açabilir 3-4 hesap.

RAM 8 GB olmasın yeter.

Metin2 oyununun optimizasyonu çok kötü. Sistem gereksinimlerine aldanmayın.

Öyle olmuyor işte malesef.

Pentium işlemciyle bile 8-10 tane client açıyorduk eskiden. Nasıl bir soru bu? :D

Büyük optimize sorunu var metin2’nin özellikle pvp server ise en kaliteli sistem bile drop yiyor maalesef

Bu oyun ekran kartını pek tınlamaz varını yoğunu işlemciyle halleder o yüzden en az bir 8 GB RAM birde X3440 olmalı bence.

Çok teşekkürler cevaplar için.
Fakat gelen cevapların nerdeyse hepsi farklı. Tam olarak kafamda bir şey oluşmadı.
Biri P4 10 tane hesap açar derken biri en az 8GB RAM diyor. Veya işlemci güçlü olacak.

Fakat gelen cevapların nerdeyse hepsi farklı. Tam olarak kafamda bir şey oluşmadı.

2008 yılından 2019 yılına kadar Metin2 oynamış birisi olarak söylüyorum sana. Yeri geldi kendi PVP sunucum da oldu.

Sen zaten 10 tane client ile aynı anda oynamayacaksın. 9 tanesini bota bırakıp 1 tanesiyle oynayacaksın.

Ortalama olarak 4 GB RAM ve günümüz işlemcilerinden herhangi biri ile rahatlıkla (en az) 10 client açılabilir.

2008 yılından 2019 yılına kadar Metin2 oynamış birisi olarak söylüyorum sana. Yeri geldi kendi PVP sunucum da oldu.

Sen zaten 10 tane client ile aynı anda oynamayacaksın. 9 tanesini bota bırakıp 1 tanesiyle oynayacaksın.

Ortalama olarak 4 GB RAM ve günümüz işlemcilerinden herhangi biri ile rahatlıkla (en az) 10 client açılabilir.
Evet hocam özellikle kullanan biri olunca daha sağlıklı cevap alabilirim. Günümüz işlemcisi değil de mesela 775pin Quad Core ve 4GB RAM iş görür mü?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı