Metin2 en çok oynanan PvP server hangisi?

Silahsız Kuvvet

Hectopat
Yer
İstanbul Silivri Selimpaşa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
H110M GAMİNG
AMD RADEON RX570 MSİ GAMİNG X
İNTEL CORE İ5 6402P
CORSAİR VEGEANCE 2X8 3200 MHZ
AFOX 240 GB SSD
BARRACUDA 500 GB HDD
Herkese hayırlı geceler, en çok oynanan anlık aktif oyuncu sayısı en yüksek Metin2 PvP server hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese hayırlı geceler, en çok oynanan anlık aktif oyuncu sayısı en yüksek Metin2 PvP server hangisidir?
RinaMT2. 1-2 yıldır oynuyorum ve akşamları özellikle aşırı dolu oluyor. CH1 depo önü dopdolu savaş var. Acccayip değil ama bayağı var yine oyuncusu. Ancak bilgi vereyim, oyun 65 lvlden başlıyor ve 250 lvl son. Demircide yanma yok, taş basarken kırılma yok. Efsun basamayacak kadar fakir değil kimse. Ama çok fazla dönüşümlü item var. Yine çok kolay değil.

Uzun zamandır ben de başlamak istiyordum takipteyim. :D
Rina gelin yardım ederim size item konusunda :D

Hocam galiba en iyisi rohan2 anlık 25k aktif oyuncu sayısı ch1 full güzel etkinlikler oluyor her gün başka event 0-120 lvl arası kasılmasıda emek server gibi mesela kızıl ormanda metin bulamıyorum server doluluğundan

Yalnız bu sunucuda karabüyü pek yaygın değil. Bu sunucuda genelde büyülü silah kullanılıyor. Çözmeciler karabüyücü suraların işini bitiriyor bu yüzden.
Hocam biz de onlara göre set dizeriz ayaklarını kaydırırız sen merak etme. :D
Oynadığınız sunucu başlamaya değer mi ayrıca P2W'mi?

Hocam biz de onlara göre set dizeriz ayaklarını kaydırırız sen merak etme. :D
Oynadığınız sunucu başlamaya değer mi ayrıca P2W'mi?
Hocam açık konuşmak gerekirse P2W olmayan beleş oyun yok. Ancak ne kadar olup ne kadar olmadığına göre değişir. Zula kadar olmasa bile hafif P2W havası var. Ancak para yatırmadan eğer çok farm yaparsanız ve çok iyi ticaret yaparsanız yine gelişebilirsiniz. Bir tanıdık vardı, şuan en üst kılıca yani yüksek ipek kılıcına sahip. Ayrıca en iyi zırh olan kankırmızı savaşçı zırhı. Oyuna para yatırmadan ticaret ve farm ile yaptı bunları.

Hocam açık konuşmak gerekirse P2W olmayan beleş oyun yok. Ancak ne kadar olup ne kadar olmadığına göre değişir. Zula kadar olmasa bile hafif P2W havası var. Ancak para yatırmadan eğer çok farm yaparsanız ve çok iyi ticaret yaparsanız yine gelişebilirsiniz. Bir tanıdık vardı, şuan en üst kılıca yani yüksek ipek kılıcına sahip. Ayrıca en iyi zırh olan kankırmızı savaşçı zırhı. Oyuna para yatırmadan ticaret ve farm ile yaptı bunları.
Hmm anladım hocam eski bildiğimiz emek serverlerinin bir tık P2W olan hali.
Güç yüzüğü alırdık efsun nesnesi falan alırdık misali şeyler.
Ben başlamayı düşünüyorum başlayacağım zaman size ulaşayım takılırız. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı