FalcoonVol1 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #1 3 sene önce açtığım Metin2 hesabımın sadece epostasını hatırlıyorum kod gönderek Gameforge motoruna girdim fakat oyuna girince 0'dan başlatıyor eski hesabımı nasıl bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2023
3 sene önce açtığım Metin2 hesabımın sadece epostasını hatırlıyorum kod gönderek Gameforge motoruna girdim fakat oyuna girince 0'dan başlatıyor eski hesabımı nasıl bulabilirim?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 6 Mayıs 2023 #2 Uzun bir süre girmediysen karakterin silinmiş olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS FalcoonVol1 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #3 Lee Yubin dedi: Uzun bir süre girmediysen karakterin silinmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... 2 sene olması lazım son giriş Öyle bir ihtimal oluyormu Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Uzun bir süre girmediysen karakterin silinmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... 2 sene olması lazım son giriş Öyle bir ihtimal oluyormu
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 6 Mayıs 2023 #4 FalcoonVol1 dedi: 2 sene olması lazım son giriş Öyle bir ihtimal oluyormu Genişletmek için tıkla... Evet, böyle bir ihtimal var çünkü daha önceden de kullanılmayan hesapları silme durumu olmuştu, yine olmuş olabilir. Artı 0 Eksi
FalcoonVol1 dedi: 2 sene olması lazım son giriş Öyle bir ihtimal oluyormu Genişletmek için tıkla... Evet, böyle bir ihtimal var çünkü daha önceden de kullanılmayan hesapları silme durumu olmuştu, yine olmuş olabilir.