emrgnr123 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 108 27 Ocak 2024 #1 Merhaba, eski tip, pay to Win olmayan ve kdp - dolunay düşürmeli zor bir sunucu arıyorum. Pet ve garip dönüşümler olan sunucular haricinde eski TR tipi sunucu öneriniz varsa yazabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2024
Merhaba, eski tip, pay to Win olmayan ve kdp - dolunay düşürmeli zor bir sunucu arıyorum. Pet ve garip dönüşümler olan sunucular haricinde eski TR tipi sunucu öneriniz varsa yazabilirsiniz.
alessia Femtopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2024 #2 bende bu gün arayıştaydım youtubede bu tarz serverlere bakınan birisi olmuş buraya linkliyorum kontrol edersiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bende bu gün arayıştaydım youtubede bu tarz serverlere bakınan birisi olmuş buraya linkliyorum kontrol edersiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et