Metin2 için Bilgisayar Toplama

AAAplus

Kilopat
Merhaba Metin2 oyunu için bir bilgisayar toplamak istiyorum. Şu an Ryzen 5 2600 işlemcili bir bilgisayarım var ve maksimum 14 client açabiliyorum o da zorlayarak. Metin 2 eskiden çok daha az işlemci gücü kullanıyordu, güncelleme sonrası işlemci kullanımı bayağı yükseldi o yüzden ona göre yazarsanız sevinirim. Ekran kartını kullanmıyor oyun sadece işlemciyi kullanıyor, o yüzden ekran kartına gerek yok. En az 10 adet client açabilsin, bütçe 1000₺ maksimum 1300₺ sadece kasa olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba metin2 oyunu için bir bilgisayar toplamak istiyorum. Şu an Ryzen 5 2600 işlemcili bir bilgisayarım var ve maksimum 14 client açabiliyorum o da zorlayarak. Metin 2 eskiden çok daha az işlemci gücü kullanıyordu, güncelleme sonrası işlemci kullanımı bayağı yükseldi o yüzden ona göre yazarsanız sevinirim. Ekran kartını kullanmıyor oyun sadece işlemciyi kullanıyor, o yüzden ekran kartına gerek yok. En az 10 adet client açabilsin, bütçe 1000₺ maksimum 1300₺ sadece kasa olacak.
i7 3770 550 TL
8 GB DDR3 RAM 130 lira
400W PSU 100 (sıfır)
Kasa 20 lira
320 GB HDD 35 lira
Toplam 785 lira.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı