Metin2 için laptop önerisi

Alpkaankoc19

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Metin2 oynuyorum. Oyunda Client sınırı var. Yani 3 sekmeden fazla açamıyorsun. 3 sekme açacak, ucuz yollu, eski laptop almak istiyorum. Öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcıya git 3-4 bin TL'lik ikinci el bir laptop al işini görür.

@hellhunter üstadım resmen arkamdan farlarını kapatıp blind attack yaparak "beğenmedim" unvanını bana layık görmüştür. Bu durum beni üzdü.
M.Ö bir bilgisayar 3 client açamaz, açsa bile 3 FPS oynamak eğlenceli gelmez bence hocam. O sebeple yani. Blind attack raporlamak bence.

Aşırı eski veya çok yeni bilgisayarlar bazen sorun çıkarıyor Metin2'de. 3 client açılacaksa Core 2 Duo laptop yetmez. Kendimden biliyorum. Laptop ölüm ile burun buruna geliyor 3 client açınca.

Değerli hocam, ben gibi Initial D fanı olduğunuza öncelikle sevindim.
Ancak benzetme yaptım. Dalga geçmedim. O oyunu P4 sistem de kaldırıyor.

O oyunu P4 sistem de kaldırıyor.
Hatırlıyorum da, 2014 zamanlarında 2 client açınca T7300 HP Laptop ısıdan kapanıyordu. Bunun gibi sorunlar olabiliyor. Birkaç ay önce bir arkadaşın 1. nesil i3 işlemcili laptop bilgisayarına PvP indirmiştik ve 15 FPS'den fazla vermiyordu hocam. R5 1600 bilgisayarda 60 FPS üstüne nedense çıkamıyorum ben de.

Değerli hocam, ben gibi Initial D fanı olduğunuza öncelikle sevindim.
O zamanlar 2-3 sene öncesiydi fakat çoğu repliği hala hatırlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…