Metin2 için oyun arkadaşı

Miraç Gürbüz

Hectopat
Daha fazla  
Metin2 PvP server için oyun arkadaşı arıyorum, beraber farmlayacağımız takılacağımız, savaşlara katılıp ws atacağımız.

Beraber oynayabiliriz istersen dostum. Discord kullanıyorsan ekleyebilirim

Normalde hesabım TR'de fakat aylar önce sıkıldığım için bırakmıştım. PvP'ler kısa süre eğlencesi olduğu için başlamaya sıcak bakıyorum açıkçası.

1.5 yıldır açık olan bir sunucu var oyuncu sayısıda oldukça fazla eski tarz 1 99 seviye dönüşüm yok sade oyun yapısı ama kasılmak bayağı zor kendimde senin gibi düşündüğüm için çoğu sunucuyu oynayasım gelmiyor ama bu sunucu güzel.

Deneyebiliriz bence. Discord veya başka bir platform kullanıyor musun?

TR para yatırma olayına dönmüş eskiden dolunayın bir namı vardı şimdi çıkarmışlar bir level silahi her şeyi kesiyor.

Hiç alakası yok PvP'lerde de çok saçma yerlere getirdiler hasarın 10t kadar filan çıkartabiliyorsun filan seviye silahından gelecek olursak o seviye silahı seni belli bir yere getirmede yardımcı oluyor sende hep durmuyor artık TR daha basit hale geldi hiç para yatırmaya gerek bile yok siz nereden böyle şeyleri uyduruyorsunuz anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…