Metin2 için proxy önerisi

kenanyel

Yoctopat
Daha fazla  
Metin2 oyununda kullanmak için proxy ihtiyacım var. Datacenter, hosting proxyleri işe yaramıyor oyunun koruma sistemi var. Hile filan kullanmıyorum fakat aynı modemden fazla Metin2 oynayan olduğu için IP limitine takılıyorum.

Gerçek ev ipisi gibi gözüken proxylere ihtiyacım var, Google'dan araştırdım arnproxy, aktifproxy, Hizliproxy.com.tr, saglamproxy siteleri filan Şikayetvar'da çok şikayeti var güvenemedim.

Metin2 için proxy nereden satın alabilirim? Hangi proxy türünü satın almalıyım?

Selamlar, Metin2 grubumuz olarak biz yıllardır çok fazla proxy sitesini denedik en sonunda 1.5 yıldır Proxynet ile çalışıyoruz hiç problem yaşamadık. Türk resmi bir firma ve altyapıları tamamen kendisine ait olduğu için diğer firmalardan daha uyguna denk geliyor fiyatlar, bir de daha performanslı.

Metin2 için Proxynet'den biz ISP Proxy alıyoruz. Sabit tamamen gerçek ev ipisi veriyorlar, sen değiştirmek istemediğin sürece, süreni uzatarak istediğin kadar sabit kullanabiliyorsun o ipi. Satın aldığın IP'ler Turkcell, Turk Telekom olarak gözüküyor, artık stokta ne varsa onu alabilirsin zaten. Metin2 proxy sayfalarından bilgi alabilirsin.

Kullanım olarak Proxifier kullanabilirsin. Eskiden Metin2'de tek pc'de clientleri bölebiliyorduk hepsine farklı farklı proxy ataması yapabiliyordun fakat şimdi PC'ye de limit koymaya başladı. Ondan dolayı Wmare ile sanal pc kurman onların içine tek tek Proxifier ve oyunu kurman lazım. Proxifier'lere de Proxynet'den aldığın proxyleri profil olarak atayarak oyunun clientini proxy ile kullanabilirsin. Sen sanal pcleri vs ayarla Proxifier konusunda yardımcı olurlar zaten.

Zamanında bizde Arnproxy, Saglamproxy ve Hizliproxy.com.tr ile çalıştık, sonra dan öğrendik ki Proxy-sale diye bir siteden veya IProyal gibi yurtdışı sitelerinden alıp satıyorlarmış, Saglamproxy Turkcell ipi diye yurtdışı ipi satıyordu önüne farklı bir ip koyarak. Kesinti oluyordu mudahale edemiyorlar. İade istiyoruz iade etmiyorlar çünkü yurtdışından alıyor onlarda kendi altyapıları değil. Hele bu Hizliproxy.com.tr (Hizliproxy.com ile karıştırmayın .com Proxynet'in eski ismi, sonradan global isim olsun diye değiştirmişler, .com.tr'yide tokatçının birisi almış millet eski Hizliproxy zannediyor giriyor mağdur oluyor, .com.tr Gökçin diye bir adamın internet aleminde çok kişiyi mağdur etti) Aman diyim bunlara bulaşma hepsi paravan site gibi zaten yakında patlarlar.

@sinancevikoz öneriniz için teşekkür ederim, Proxynet'in Türk firması olduğunu bilmiyordum

Sizin dediğiniz https://proxynet.io/tr/metin2-proxy sayfasına göz attım, isp proxy almam gerekiyormuş dediğiniz gibi. Adımları tek tek paylaşayım, bilmeyen kişiler için;

1. Proxynet paneline üye oldum
  2. Sağ kısımda Whatsapp yazıyordu tıkladım iletişime geçtim, sağolsun Hakan bey diye birisi ISP Proxy servisini almam gerektiğini söyledi.
  3. Bakiye yükleyip sipariş geçtim, proxy anlık olarak oluşturdu bekleme yokmuş ben beklerim zannediyordum
  4. Daha sonra satın aldığım proxyi Proxifiere tanımlayabilmem için Whatsapp'dan yardımcı oldular sağolsunlar teknik ekipleri Anydesk ile bağlanıp uzaktan göstertti.
  5. Metin2'de proxy aktif oldu IP limiti hatasına takılmadan kullanmaya başladım.

Adım adım yazdım Metin2 için proxy ihtiyacı olan arkadaşlar olacaktır okusun bilgilensin diye. Bu arada tavsiyeniz için tekrar teşekkür ederim uzun uzun anlatmanıza değecek bir firmaymış Proxynet. Gerek satış öncesi destekleri, panelleri, anlık teslimat sistemi, proxyleri, hızı kalitesi vs çok iyi. Türkiye'de böyle sistemlerin olması gururlandırdı beni.

Rica ederim, kendileri proxy konusunda Türkiye'de tektirler. 2016'dan beri hizmet veriyorlar.

Tamamen reklam içerikli bir mesaj
Yazdığınızda doğru düzgün cevap veren kimse yok. Yardımcı da olmuyorlar

Enflasyona da dur diyor musunuz ? Şirket olarak yani...

Eğer öyle telefon açmıyorsanız kullanmam bu hizmeti

Tamamen reklam içerikli bir mesaj
Yazdığınızda doğru düzgün cevap veren kimse yok. Yardımcı da olmuyorlar

Aynen tüm Discord sunucularında, forumlarda önerilen firmanın reklama ihtiyacı mı var sence Stoğu zor buluyoruz.

Proxy konusunda en bilgili ekibe sahip bir firma, proxy satıyorlar sistemleri otomatik daha neye yardımcı olacaklar ? Sizin yerinize oyunu kurup, çar kasıp parasını size mi atacaklar anlayamadım Biz zahmet proxy harici konuların sizin bilmeniz gerekiyor veya discord'da vs destek olanlar var onlara bakın.

Halen kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…