AtakaNN06 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #1 Gameforge'dan oynaya tıkladığım zaman böyle bir hata alıyorum "initialize load failed cheat blocker" nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri Screenshot_50.png 10,9 KB · Görüntüleme: 316 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2021
Gameforge'dan oynaya tıkladığım zaman böyle bir hata alıyorum "initialize load failed cheat blocker" nasıl çözebilirim?
SirY Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #2 AtakaNN06 dedi: Gameforge'dan oynaya tıkladığım zaman böyle bir hata alıyorum "initialize load failed cheat blocker" nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Cheat açmış olabilir misin?
AtakaNN06 dedi: Gameforge'dan oynaya tıkladığım zaman böyle bir hata alıyorum "initialize load failed cheat blocker" nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Cheat açmış olabilir misin?
AtakaNN06 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #3 SirY dedi: Cheat açmış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Yok açmadım.Oyunu daha yeni öğrencem hatta
SirY dedi: Cheat açmış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Yok açmadım.Oyunu daha yeni öğrencem hatta
SirY Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #4 AtakaNN06 dedi: Yok açmadım. Oyunu daha yeni öğrencem hatta. Genişletmek için tıkla... Oyunu sil tekrar kur kurulumda galiba cheat blocker kurulmamış anti virüs yazılımlarından da kaynaklı olabilir.
AtakaNN06 dedi: Yok açmadım. Oyunu daha yeni öğrencem hatta. Genişletmek için tıkla... Oyunu sil tekrar kur kurulumda galiba cheat blocker kurulmamış anti virüs yazılımlarından da kaynaklı olabilir.
AtakaNN06 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #5 SirY dedi: Oyunu sil tekrar kur kurulumda galiba cheat blocker kurulmamış anti virüs yazılımlarından da kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır silip kurunca geri tekrar dönücem. SirY dedi: Oyunu sil tekrar kur kurulumda galiba cheat blocker kurulmamış anti virüs yazılımlarından da kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Tekrar silip kurmadan once dosyalarda cheat blocker dosyasi var gozüküyor Dosya Ekleri Screenshot_51.png 115,1 KB · Görüntüleme: 314
SirY dedi: Oyunu sil tekrar kur kurulumda galiba cheat blocker kurulmamış anti virüs yazılımlarından da kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır silip kurunca geri tekrar dönücem. SirY dedi: Oyunu sil tekrar kur kurulumda galiba cheat blocker kurulmamış anti virüs yazılımlarından da kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Tekrar silip kurmadan once dosyalarda cheat blocker dosyasi var gozüküyor
SirY Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #6 AtakaNN06 dedi: Tamamdır silip kurunca geri tekrar dönücem. Tekrar silip kurmadan once dosyalarda cheat blocker dosyasi var gozüküyor Genişletmek için tıkla... Olsun tam kurmamıştır.
AtakaNN06 dedi: Tamamdır silip kurunca geri tekrar dönücem. Tekrar silip kurmadan once dosyalarda cheat blocker dosyasi var gozüküyor Genişletmek için tıkla... Olsun tam kurmamıştır.
AtakaNN06 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #7 SirY dedi: Olsun tam kurmamıştır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır tekrar kuruyorum SirY dedi: Olsun tam kurmamıştır. Genişletmek için tıkla... Yeniden kurdum ama sorun hala devam ediyor Son düzenleme: 2 Eylül 2021
SirY dedi: Olsun tam kurmamıştır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır tekrar kuruyorum SirY dedi: Olsun tam kurmamıştır. Genişletmek için tıkla... Yeniden kurdum ama sorun hala devam ediyor
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 2 Eylül 2021 #8 Oturumdan çıkıp tekrar gir.
SirY Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #9 AtakaNN06 dedi: Tamamdır tekrar kuruyorum. Yeniden kurdum ama sorun hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Antivirüsü kapa oyunu da ikisinin de Görev Yöneticisi'nden kapalı olduğundan emin ol ve oyunu tekrar aç.
AtakaNN06 dedi: Tamamdır tekrar kuruyorum. Yeniden kurdum ama sorun hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Antivirüsü kapa oyunu da ikisinin de Görev Yöneticisi'nden kapalı olduğundan emin ol ve oyunu tekrar aç.
MustafaY7ce Decapat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 105 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #10 SirY dedi: Antivirüsü kapa oyunu da ikisinin de Görev Yöneticisi'nden kapalı olduğundan emin ol ve oyunu tekrar aç. Genişletmek için tıkla... yaptım yine aynı (oyun steamden)
SirY dedi: Antivirüsü kapa oyunu da ikisinin de Görev Yöneticisi'nden kapalı olduğundan emin ol ve oyunu tekrar aç. Genişletmek için tıkla... yaptım yine aynı (oyun steamden)