H hako1903 Yoctopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #11 Metin2 Girince Bu Hatayı Veriyor ( Initialize Load Cheat Blocker ) Nasıl Yapa Bilirim Yardımcı Ola Birimsisniz hako1903 dedi: Metin2 Girince Bu Hatayı Veriyor ( Initialize Load Cheat Blocker ) Nasıl Yapa Bilirim Söylermisiniz Genişletmek için tıkla... Bakarmısınız Son düzenleme: 6 Temmuz 2022
Metin2 Girince Bu Hatayı Veriyor ( Initialize Load Cheat Blocker ) Nasıl Yapa Bilirim Yardımcı Ola Birimsisniz hako1903 dedi: Metin2 Girince Bu Hatayı Veriyor ( Initialize Load Cheat Blocker ) Nasıl Yapa Bilirim Söylermisiniz Genişletmek için tıkla... Bakarmısınız
SirY Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #12 hako1903 dedi: Metin2 girince bu hatayı veriyor ( ınitialize load cheat blocker ) nasıl yapa bilirim. Yardımcı ola birimsisniz. Bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Dosyaları biraz kurcalayıp cheat Blocker'i silip veya deaktif edebilir misiniz? Sonuçta çok yeni bir oyun değildir ve bu tip oyunlar genellikle Crypterlenmez. Cahilliğimi bağışlayın çok Metin2 oynamadım ben WoW'cuyum.
hako1903 dedi: Metin2 girince bu hatayı veriyor ( ınitialize load cheat blocker ) nasıl yapa bilirim. Yardımcı ola birimsisniz. Bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Dosyaları biraz kurcalayıp cheat Blocker'i silip veya deaktif edebilir misiniz? Sonuçta çok yeni bir oyun değildir ve bu tip oyunlar genellikle Crypterlenmez. Cahilliğimi bağışlayın çok Metin2 oynamadım ben WoW'cuyum.