Metin2, Knight, Silkroad 2021 ne durumda?

Ah, ah. Kardeş sen diyorsun Metin2 öldü ben de ölmediğine dair sebep sunuyorum. Bitti heralde diyeceklerin başka şeyleri öne sunuyorsun. Metin2 ile WOW BDO bunların ne alakası var? O oyunlar daha detaylı daha iyi olabilir. O zaman gidip o oyunları oyna. Metin2 ölmüş değil. Heh sana göre ölmüştür oynamazsın bu kadar basit.

Sana göresi bana göresi yok ki bunun düşen oyuncu sayısı en açık göstergesi bunun. PVP oynayan sayısı TR'den fazladır muhtemelen.
Yaw Allahım sen sabır ver. PVP'nin çok oynanıyor olması TR'nin ölmesi anlamına gelmez. Ben konuyu takipten çıkıyorum çünkü senin malum muhafazakar taraftan farkın yok. Aynı şeyi tekrar ediyorsun. Eskiden belki sen dolu/KDP sırasına falanda girmişsindir .

Bu kadar insan bilmiyor bir tek sen biliyorsun oyun batmış hâlâ avukatlık yapıyorsun hocam kabullen artık derindarbe bile TR'den çıktıda kendi PvP serverini kurdu.

Bu kadar insan bilmiyor bir tek sen biliyorsun oyun batmış hâlâ avukatlık yapıyorsun hocam kabullen artık derindarbe bile TR'den çıktıda kendi PvP serverini kurdu.
Yahu adam yöneticiydi bıraktı. Sanki şirket oyunun bir de PVP versiyonunu açtı gibi konuşuyorsun. O bir çalışandı kafasına göre takılabilir. Hala Anadolu da oynuyorum miss gibi.

Hocam level göstermeye ne gerek var 120 level 60 level 105 level hesaplarım mevcut Hidra kesiyordum boş vakitlerimde dandanakanda sonra sattım bende ama oyun artık PvP gibi iyi değil derindarbeye gelirsek normalde PvP yasak laf üzerinde derindarbenin PvP açmaması lazımdı ama adam artık TR tutulmuyor bir PvP açayım hem de para kazanim dedi haklı olarak açtı sunu söylemek istiyorum lafı uzattım ama 2008'lerdeki Metin2 öldü artık hocam gameforge istese bütün PvP'leri kapattırır fakat masraf çıkacağı için uğrasmıyor oyuncudan fazla pazar var sirket açtı hocam PvP'lere izin verdiklerinde zaten (uğrasmadıkları için) onlar açtı diyebiliriz.

Sene 2009 dışarıda dizlere kadar kar hava buz gibi sıcacık sobanın yanında tüplü monitör ile Metin2 Çin serverlerini oynamanın keyfi bir başkaydı o güzel günleri özlüyorum vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…