Metin2 nasıl oynanır?

Pube

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Aspire 3 A315-59 Intel Core I7-1255U, Intel Iris Xe Graphics.
Meslek
Öğrenci
Metin2 daha önce oynamadım ve çok merak ediyordum, dün açılmış bir sunucu buldum ama ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok sadece etrafta koşuyorum. Etrafta ayılar falan var insanlar chate bp diye spam atıyor ne anlama geliyor bilmiyorum. Korkmaya başladım, başlangıç için ufak bir tüyo verebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 1735420764053.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 70
Beli kızacaksınız ama girmeyin o işlere. İllaha girmek isterseniz rehberleri takip edin ama oyun şuan da yeni oyunculara kapalı denebilir.

Beli kızacaksınız ama girmeyin o işlere. İllaha girmek isterseniz rehberleri takip edin ama oyun şuan da yeni oyunculara kapalı denebilir.
Çok merak ediyordum merakımı gidermek için girdim belki keyif alır devam ederim bilmiyorum.

Envanterim olduğunu keşfettim birsürü item varmış envanterimde kurt kesiyorum şimdi.

Dosya Ekleri

• 1735421326633.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 52
Girmeyin böyle işlere herkes bilmem kaçıncı level bu oyunu hayatını gömenler oynuyor sadece.

Girmeyin böyle işlere herkes bilmem kaçıncı level bu oyunu hayatını gömenler oynuyor sadece.
Dediğim gibi merak gidermek için girdim. Sunucu dün açılmış herkes düşük seviye galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…