Metin2 oynanacak server önerisi

Haoo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2025'te para yatırmadan Metin2 TR oynanır mı? Oynanırsa hangi server oynanır yeterince aktif mi yoksa PvP mi oynamalıyım? Bana eski tadı yaşatacak ticaret yap item diz ws at sistemli bir server lazım. En iyi ve en çok oynanan PvP'ler hangileri şu an para yatırmadan oynamak istiyorum.

RUBY Lucifer: 7 Aralık 2023’te açılan ve yoğun etkinlik takvimi sunan, TL bazlı, oldukça kalabalık bir sunucu. Birleşme sonrası RUBY Lucifer isimli aktif resmi sunucu haline gelmiştir. Maalesef dediğin tarzda PvP server artık kalmadı. Olanlarda güvenilir değiller. Oynayıp emek veriyorsun bir gün bakıyorsun tak diye kapanmış.

Bulursan bana da söyle. Konuyu takipteyim.
Kuzey2 diye bir servera başladım server gerçekten çok kalabalık ve hard emek server ama gerçekten hard yani başlangıçta +0 kılıç ve pot hariç hiç birşeyin yok kurtlar bile seni yatırıyor. Tıpkı 2008 den kalma gibi yeni gelen hiçbir mod eklenti vs yok p2w de yok zaten nesne marketinde çok az şey satılıyor. Aynı zamanda trdeki gibi oyun görevleride veriyor. Ben beğendim serveri gerçek hard server arıyorsan başlamanı öneririm.

Kuzey2 diye bir servera başladım server gerçekten çok kalabalık ve hard emek server ama gerçekten hard yani başlangıçta +0 kılıç ve pot hariç hiç birşeyin yok kurtlar bile seni yatırıyor. Tıpkı 2008 den kalma gibi yeni gelen hiçbir mod eklenti vs yok p2w de yok zaten nesne marketinde çok az şey satılıyor. Aynı zamanda trdeki gibi oyun görevleride veriyor. Ben beğendim serveri gerçek hard server arıyorsan başlamanı öneririm.
Bakalım bi'…

Elveron2 ‘ yi tavsiye ederim. Global server ve yönetimi bence çok başarılı.
Eleveron'u kısa bir süre önce denemiştim. Genel olarak güzel bir sunucu ancak belli bir vakitten sonra monotonlaştı. Sürekli aynı şeyleri döngü şeklinde yapıp duruyordum. Bu yüzden de bıraktım.

Bakalım bi'…

Eleveron'u kısa bir süre önce denemiştim. Genel olarak güzel bir sunucu ancak belli bir vakitten sonra monotonlaştı. Sürekli aynı şeyleri döngü şeklinde yapıp duruyordum. Bu yüzden de bıraktım.
Her hafta zaten 1-99 sunucu açılıyor, nesneden vurabildikleri kadar para vuruyor açanlar. Zor olsa bile hoşuna gitse bile zaten kapanacak bir süre sonra nesneye gelen şeyler yüzünden bitecek yada el altından item satışları olacak. Çok daha zor global ve güvenilir bir sunucu olsa keşke. Ayrıca hep hile var yani hileye asla çözüm yok.

@gtc2007 Kuzey2 önceden de vardı, klasik türk sunucusu. Aç kapa, aç kapa.
1754076252159.png

Son düzenleme:
Her hafta zaten 1-99 sunucu açılıyor, nesneden vurabildikleri kadar para vuruyor açanlar. Zor olsa bile hoşuna gitse bile zaten kapanacak bir süre sonra nesneye gelen şeyler yüzünden bitecek yada el altından item satışları olacak. Çok daha zor global ve güvenilir bir sunucu olsa keşke. Ayrıca hep hile var yani hileye asla çözüm yok.

@gtc2007 Kuzey2 önceden de vardı, klasik türk sunucusu. Aç kapa, aç kapa.Eki Görüntüle 2547629
O zaman hiç denemeyeyim. Bu sefer beş aydır falan açık olduğu için belki bakarım, diye düşünüyordum ama uyardığın için sağol.
Sunucu aramaya devam… 🤷‍♂️

O zaman hiç denemeyeyim. Bu sefer beş aydır falan açık olduğu için belki bakarım, diye düşünüyordum ama uyardığın için sağol.
Sunucu aramaya devam… 🤷‍♂️
Başka MMO bulsam ona başlayacağım ama onu da bulamıyorum, bulursan mutlaka beni de etiketle. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı