Metin2 oynanır mı?

Oynanmaz.

Sanırım sene 2008-2009 falandı. O zamanlar ilk oyuna girdiğimde delirmiştim.. Böyle bir zevki hiç bir oyundan alamadım.. Metin 2 her zaman kursağımda kalmıştır.

2008-2009 gibi başlayıp 4 sene oynadım. Şuana kadar deneyimlediğim en harika oyundu. Harika zaman geçirdim arkadaşlarla. Daha sonra defalarca tekrar denedim fakat olmadı.. Metin 2'yi ilk çıktığı zaman oynayan insanlar olarak gerçekten çok şanslı hissediyorum kendimi. O zamanların tadı çok ama çok başkaydı.

O zaman...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aga beee..

Mazide kalan oyunlarda listesinde yerini almış vaziyette kendisi.
Uzak durmak en iyisi olacaktır.

Hala oyuncu var. Normal Metin2 yerine PVP sunucularını deneyebilirsin.

Gelişmek için aylık olarak ortalama 500-600 TL'lik meblağları gözden çıkartmak gerekiyor ki bu meblağlar ilerleyen vakitlerde inanın daha da artmaya başlıyor zira oyunun nesne marketi bile şans oranı üzerine kurulu. Oyunda her ne kadar oyuncu olsa da 95%'si sadece farm odaklı oynayıp Won ticareti yapan kişiler. PvP oyunda neredeyse dönmüyor. Hileler ve acemi yönetici kadrosu zaten oyunu oynanmaz bir hale getirirken sunucu gecikmeleri gerçekten yer yer çok yüksek oluyor. Ha ben eskiden oynuyordum nostalji olsun diyorsan elbette ki oynanabilir fakat bunun için bile Private sunucuları tercih etmeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…