Metin2 oynanır mı?

discordf

Decapat
RAM
8
Selam, Metin2 oynamamış biri olarak soruyorum. Metin2 oynanır mı veya bu oyundan daha iyi bir oyun var mı grafikleri iyi olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer hiç oynamadıysanız girişmeyin derim.Aşırı detaylı ve üstüne çıkmış bir ton iyi oyun var.Eğer konu açarsanız yardımcı olurum.Bir de sistem özelliklerini belirtirseniz iyi olur.

Küfür yemek için birebir bir oyun
Ama eğlenceli önerilim

Ben sadece bu oyundan iyisi varsa öneri istiyorum grafik kalitesi iyi daha iyi bir oyun var mıdır?

Selam, Metin2 oynamamış biri olarak soruyorum. Metin2 oynanır mı veya bu oyundan daha iyi bir oyun var mı grafikleri iyi olan?

Vallahi bende hiç oynamamıştım Minecraft Sunucu'sundan tanıştığım bir arkadaşım biraz öğretmişti, sadece kurt kesmeyi biliyordum bir de başka oyuncular tarafından ölmeyi yani hiç deneyiminiz yoksa girişmeyin dersim serverların kapanma sorunları varmış herhalde.

Ben sadece bu oyundan iyisi varsa öneri istiyorum grafik kalitesi iyi daha iyi bir oyun var mıdır?
Kardeşim var bir ton oyun var The Elder Scrolls Online var Black Desert var World of Warcraft var Diablo var da var yani.Sen sistem özelliklerini belirt.Bir de yeni konu aç MMORPG oyun önerisi için.

Sistem özellikleri önemli değil sadece önermeniz yeterlidir.

Sistemini belirt. Oyun var tabii. Black Desert Online.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…