Metin2 oynayan kaldı mı?

Makaleler
49
Evet, siz oynuyor musunuz? Ben vslik sunucuda oynuyorum. Emek serverlar var. Onlar da belli bir süre sonra kapanıyor. Sonra emek boşuna gidiyor. Bu yüzden emek server tercihim değil.

Vslik oynayan var mı? Ben DuskMt2 serverin de oynuyorum.

Kendi serverlarında banlanana kadar oynamıştım. Sonra 10 yıl ban yiyince bir daha oynamadım. 10 yıl geçti aradan ama ne kullanıcı adımı hatırlıyorum ne mail adresimi.

Oynayan varmı? Hemde çok sayıda oynayan var.

TR oynuyordum 5-6 ay öncesine kadar fakat yönetimde çifte standart, sunucu kalitesizliği, yönetim ekibinin ilgisizliği, akıbeti belli olmayan sunucular hakkında hiç bir atılım yapılmaması, EU sunuculara nazaran daha kalabalık olmamıza rağmen onlara gelen etkinliklerin bize geç gelmesi ,hiç gelmemesi ve duyurulmaması, haksız rekabet ortamlarının oluşmasından dolayı oluşan bir sayfa tutacak sorunlar sebebiyle ara verdim.

Metin2'yi biliyorum ama hiç oynamadım hocam.
Daha önce hiç oynamadım :D
Emek vermek isterseniz ve özellikle MMORPG olsun diyorsanız tavsiye ederim. Tabii ilk başlarda zor gelir fakat zamanla alışıyor.

Afgan farmı dediğimiz bir olay var. Hesaba 4 kişi giriyoruz. Her giren 6 saat oynuyor ve hesap hiçbir zaman kapanmıyor. Eskisi gibi böyle şeyler olmuyor artık.

Oynamak güzelde para kazanmak için en az 5 hesap gerekiyor ama güzel olan serverler kapalı yeni hesap açıp giriş yapamıyorsun 1 hesapla falanda oynamak çok zor oluyor malesef

On yılı aşkın süredir resmî sunucularda oynamadım. Temmuz 2023 - ağustos 2023 arasında Shiva.international adında bir sunucuda oynamıştım. Sonra aynı sunucuda mart 2024 - nisan 2024 arasında da oynadım, akabinde sunucuya Türkiye'deki IP adreslerinden erişimi yasakladılar. Ondan sonra hiç girmedim.
Yaklaşık iki buçuk ay önce Elveron isimli sunucuya başlamıştım, nedense pek sarmadı ve onu da mayısın ortasında falan bıraktım. Sürekli olarak sunucu arayışındayım ama iyi sunucu yok.
Türkiye'deki sunucuların hiçbirini -üstüne para bile verseler- oynamam. Eğer olur da güzel bir sunucu bulursanız bu konu vasıtasıyla bildirmenizi rica ediyorum. Forumda buna benzer başka konuların da altına hep böyle yazıyorum, hiçkimse dönüş yapmadı…
Bir de sonradan düzeltme yapmak istiyorum: Shiva.international isimli sunucu gerçekten çok güzeldi. Eğer Türkiye'de öyle bir sunucu açılsa müthiş derecede tutar, diye düşünüyorum. Belki de yanılıyorumdur…

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı