Çözüldü Metin2 oynayarak hala para kazanmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

17kHerze

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Mobile 2'ye başladım arkadasım güzel para dönüyor dedi ancak buradaki sistem Metin2'deki gibi değilmiş. Metin2'de AFK bırakmak var ancak bunda yok Auto clicker ile yaparsın demeyin oyun algılıyor ve ban atıyor ki yapsanız bile yarı otomatik oluyor iksir bilmem ne basamıyoruz cünkü. Metin2'ye baslasam sıfırsan altından cıkabilir miyim cok eski oyuncular var para kazanabilir miyim AFK bırakarak ve kendim de calısarak. Balıkcılık bilmem ne varmış botu varmış bunun. Bilgi sahibi birisi anlatabilirse çok iyi olur teşekkürler.

Çözüm
Eskiden mümkündü ama artık pek mümkün değil. Oyunun TR dediğimiz resmi sunucularında hala yang satan oyuncular var, sitelerle anlaşmalı satıyorlar. Tabi bu hesapları tespit ederse oyun yönetimi yasaklıyor. Eskiden fiyatlar yüksekti, şimdi oyun berbat bir hale geldiği için kastığın yang 1 won yang en fazla 5-6 lira ediyor. Yani kar yerine zarara oynarsın.

Yeni açılan oyunun korsan private sunucuları oluyor, bunlar dönemlik parayı vur kaç şeklinde oluyor, buralarda belki hesap kasıp satabilirsin veya yang. Hile konusuna gelecek olursak muamma, çok kazanıyorum diyen de var kazanmıyorum diyen de var. Bana kalırsa Metin2 oynayarak para kazanmak "eskisi" gibi mümkün değil.

Arkadaşım oyun parası mi ne kasiyordu 1.000 mi 10.000bin oyun parasını 30-40TL'ye satıyordu açıkçası yapmaya değmez herkese IBAN atmayın tehlikeli olabilir.

Arkadaşım oyun parası mi ne kasiyordu 1.000 mi 10.000bin oyun parasını 30-40TL'ye satıyordu açıkçası yapmaya değmez herkese IBAN atmayın tehlikeli olabilir.
o kadar yang ı toplamak saatleri alır 40 tl cok düşük bir rakam ya

Metin 2 de günü zor kurtaracak kadar para kazanan var.Mobile de tahminimce 1 ayda 2 günlük harçlık çıkmaz.
tanıdıklarım vardı mobil 2 den 2 kişi günde 3k para kazanıyorlardı o kadar mı kötü piyasası

pekala başka para kazanabileceğim oyun varmı adam akıllı

Eskiden mümkündü ama artık pek mümkün değil. Oyunun TR dediğimiz resmi sunucularında hala yang satan oyuncular var, sitelerle anlaşmalı satıyorlar. Tabi bu hesapları tespit ederse oyun yönetimi yasaklıyor. Eskiden fiyatlar yüksekti, şimdi oyun berbat bir hale geldiği için kastığın yang 1 won yang en fazla 5-6 lira ediyor. Yani kar yerine zarara oynarsın.

Yeni açılan oyunun korsan private sunucuları oluyor, bunlar dönemlik parayı vur kaç şeklinde oluyor, buralarda belki hesap kasıp satabilirsin veya yang. Hile konusuna gelecek olursak muamma, çok kazanıyorum diyen de var kazanmıyorum diyen de var. Bana kalırsa Metin2 oynayarak para kazanmak "eskisi" gibi mümkün değil.

Çözüm
Hile ile TR serverlarında yüksek levellerda won kasılabilir. Düşük levelde ise simya ile kasılabilir. Ama hile ile ban yememek çok zor. Sermaye ve oyun bilgin varsa TR'de ticaret yapabilirsin ve kazandığın wonları da 7'TL'den satabilirsin eğer eski serverlardaysan. PvP serverlarınından'da kazanabilirsin ama ep yatırmalısın, oyun bilgin olmalı.

Oyun bilgim sadece kurt öldürmekten ibaret hiç yok diyelim. Asıl temelini biliyorum oyunun ancak ne ne kadar eder nasıl işler bilmediğimden ben ögrenene kadar oyunu yang 7 TL'den olur 3 4 TL ugrasmaya değmez eskisi gibi mümkün değil belli ki sizin dediklerinize göre. 1.5 sene önce bir tanıdığım var 30 küsurlü yaşlarında kaç yıldan beridir oynuyor o bile artık zevkine girdiğini piyasanın öldüğü söyledi 1.5 - 2 sene önce su an düşünemiyorum o yüzden. Peki başka bu oyundan para kazanabilirsin dediğiniz var mı, platform fark etmez telefon PC.

Metin2 resmi sunucularda çok zaman vermen gerekir ve oyun içeriğini gerçek paraya çevirmek yasak olduğundan hesabını kaybedebilirsin. Para kazanmak istiyorsan özel sunucularda oynaman gerekir. Ne kadar ve nasıl para kazanacağın da sunucu yapısına göre değişir. Sunucu açıldığı gün birkaç hesapla giriş yapıp doğru şekilde ilerlersen 1 hafta içinde birkaç bin lira çok rahat kazanırsın. Sunucu yapısına bağlı olarak bu değişir. Bazı sunucuda 1 haftada vurgunu yapıp çıkarsın bazı sunucuda ise ilk başlarda kazanamaz ama sonradan çok daha fazla kazanırsın. Sigara parası çıksa yeter diyenler ya bu işi bilmiyor ya da kazancını söylemek istemiyor. Ben birkaç sene önce her hafta kenara bir gram altın atıyordum. Bunu günde 3-4 saatimi ayırarak yapıyordum ve 1 hafta boyunca oynamıyordum bile. Cumadan başlayıp Salıya kadar oynayarak yapılabiliyordu. Şimdi de inan çok değişmedi. Tek farkı şu an oyuna başladığında 300-500 lira yatırman gerekiyor. O parayı birkaç günde kat kat fazlasıyla kazanıyorsun zaten. Önemli olan başlayacağın sunucunun yapısını bilmek. Her sunucu aynı yapıda olmuyor. Oyun hakkında bilgin çok alt seviyeyse gir bir sunucuya oyna ama bir yandan da araştır. Videolar izle, birilerine sor. Çok fazla yardım eden olmaz ama birkaç şey öğrenebilirsin. Ben bu olayın farkına 2018 yılında varmıştım. O zamanın asgari ücreti ne kadardı hatırlamıyorum ben 2 günde 700 lira kazanmıştım ve inanamamıştım.

O zamanki piyasa ile su an ki piyasa üzerinde konusucak olursak yapacağım işe değer mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…