Çözüldü Metin2 oynayarak hala para kazanmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

17kHerze

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Mobile 2'ye başladım arkadasım güzel para dönüyor dedi ancak buradaki sistem Metin2'deki gibi değilmiş. Metin2'de AFK bırakmak var ancak bunda yok Auto clicker ile yaparsın demeyin oyun algılıyor ve ban atıyor ki yapsanız bile yarı otomatik oluyor iksir bilmem ne basamıyoruz cünkü. Metin2'ye baslasam sıfırsan altından cıkabilir miyim cok eski oyuncular var para kazanabilir miyim AFK bırakarak ve kendim de calısarak. Balıkcılık bilmem ne varmış botu varmış bunun. Bilgi sahibi birisi anlatabilirse çok iyi olur teşekkürler.

Çözüm
Eskiden mümkündü ama artık pek mümkün değil. Oyunun TR dediğimiz resmi sunucularında hala yang satan oyuncular var, sitelerle anlaşmalı satıyorlar. Tabi bu hesapları tespit ederse oyun yönetimi yasaklıyor. Eskiden fiyatlar yüksekti, şimdi oyun berbat bir hale geldiği için kastığın yang 1 won yang en fazla 5-6 lira ediyor. Yani kar yerine zarara oynarsın.

Yeni açılan oyunun korsan private sunucuları oluyor, bunlar dönemlik parayı vur kaç şeklinde oluyor, buralarda belki hesap kasıp satabilirsin veya yang. Hile konusuna gelecek olursak muamma, çok kazanıyorum diyen de var kazanmıyorum diyen de var. Bana kalırsa Metin2 oynayarak para kazanmak "eskisi" gibi mümkün değil.
O zamanki piyasa ile su an ki piyasa üzerinde konusucak olursak yapacağım işe değer mi?
Şu an neler döndüğünü tam olarak bilmiyorum. Eğer gününün çoğunu ayırırsan iyi para kazanırsın. Ama öğrenme aşaman var öğrenene kadar pek bir şey kazanamazsın. Mantığını kavrarsan ve vaktin varsa kesinlikle yapmaya değer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…