CanSeven00 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar dün Metin2 indirdim. Fakat sürekli bu hatayı veriyor, nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (9).png 530,6 KB · Görüntüleme: 393
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.862 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #2 Sağ oktan onara basarak. Yeni mi başladın? Ben de başlarım tekrardan ama yaş kitlem yok o yüzden sıkıyor. Artı 0 Eksi
Sağ oktan onara basarak. Yeni mi başladın? Ben de başlarım tekrardan ama yaş kitlem yok o yüzden sıkıyor.
KS KS CanSeven00 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #3 Bestty dedi: Sağ oktan onara basarak. Yeni mi başladın? Ben de başlarım tekrardan ama yaş kitlem yok o yüzden sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Onar yaptım hatta 2 kere yaptım ama hala aynı sorun devam ediyor ve bende yeni başladım muhtemelen benim de yaş kitlem yoktur oyunda :/ 14 yaşındayım. Artı 0 Eksi
Bestty dedi: Sağ oktan onara basarak. Yeni mi başladın? Ben de başlarım tekrardan ama yaş kitlem yok o yüzden sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Onar yaptım hatta 2 kere yaptım ama hala aynı sorun devam ediyor ve bende yeni başladım muhtemelen benim de yaş kitlem yoktur oyunda :/ 14 yaşındayım.
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.862 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #4 CanSeven00 dedi: Onar yaptım hatta 2 kere yaptım ama hala aynı sorun devam ediyor ve bende yeni başladım muhtemelen benim de yaş kitlem yoktur oyunda :/ 14 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Hiç keyif almazsın. 30 Level'den sonra ne zaman bitecek görev demeye başlarsın. Artı 0 Eksi
CanSeven00 dedi: Onar yaptım hatta 2 kere yaptım ama hala aynı sorun devam ediyor ve bende yeni başladım muhtemelen benim de yaş kitlem yoktur oyunda :/ 14 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Hiç keyif almazsın. 30 Level'den sonra ne zaman bitecek görev demeye başlarsın.
EruhluBirGamer Femtopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #5 CanSeven00 dedi: Arkadaşlar dün Metin2 indirdim. Fakat sürekli bu hatayı veriyor, nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Reis bendede öyle oluyor anlamadım umarım bulabilirim Artı 0 Eksi
CanSeven00 dedi: Arkadaşlar dün Metin2 indirdim. Fakat sürekli bu hatayı veriyor, nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Reis bendede öyle oluyor anlamadım umarım bulabilirim
5x soldier Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ5 7400 3.00 GHZ SAPPHİRE NİTRO RX 570 4GB 500 GB M.2 Ssd 16GB RAM Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #6 EruhluBirGamer dedi: Reis bende de öyle oluyor anlamadım umarım bulabilirim Genişletmek için tıkla... Bende şu an arıyorum bu sorunun cevabını Artı 0 Eksi
EruhluBirGamer dedi: Reis bende de öyle oluyor anlamadım umarım bulabilirim Genişletmek için tıkla... Bende şu an arıyorum bu sorunun cevabını
E Enes Ebrar Femtopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #7 BULABİLDİNİZ Mİ Artı 0 Eksi
5x soldier Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ5 7400 3.00 GHZ SAPPHİRE NİTRO RX 570 4GB 500 GB M.2 Ssd 16GB RAM Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #8 Enes Ebrar dedi: BULABİLDİNİZ Mİ Genişletmek için tıkla... Maalesef. CanSeven00 dedi: Onar yaptım hatta 2 kere yaptım ama hala aynı sorun devam ediyor ve bende yeni başladım muhtemelen benim de yaş kitlem yoktur oyunda :/ 14 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Vay be reis şimdi sen 17 yaşında mısın Artı 0 Eksi
Enes Ebrar dedi: BULABİLDİNİZ Mİ Genişletmek için tıkla... Maalesef. CanSeven00 dedi: Onar yaptım hatta 2 kere yaptım ama hala aynı sorun devam ediyor ve bende yeni başladım muhtemelen benim de yaş kitlem yoktur oyunda :/ 14 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Vay be reis şimdi sen 17 yaşında mısın