Metin2 PvP reklamlarından nasıl kurtulunur?

unknown11212

Centipat
Daha fazla  
Eskiden çok sık PvP serverlarda oynardım. Ve aptallığım yüzünden o zamanlar telefon numaramı bir tanesine yazmıştım. O günden beri bana 100'lerce PvP sunucu reklamı geliyor. Engellemek çözüm değil çünkü sanırım topladıkları numaraları paylaşıyorlar aralarında. Eğer bir yöntemi varsa numaram kalacak fakat eğer buradan da çözüm bulamazsam artık numaramı değişeceğim.

Tam olarak emin değilim ancak; kişisel numaralardan gelmiyor ise, yani otomatik mesaj gönderiliyorsa mesajın sonunda B harfi ile başlayan bir kod olur, o koda göre hangi kurumdan geldiği belli oluyor ve engellenebiliyor.

Ben buraya üşenmeyip 15 numarayı şikayet ettim ve tahmin edebileceğiniz üzere hiçbir şekilde sonuç çıkmadı. Hala reklam mesajı gönderiyor bir çok server. Bizzat server yöneticisiyle konuşuyorum, mesaj göndermeyin bana diyorum ama tınlamıyorlar. Şikayet edebileceğimiz bir kurum bile yok ülkede.

1622141192887.png

Tam olarak emin değilim ancak; kişisel numaralardan gelmiyor ise, yani otomatik mesaj gönderiliyorsa mesajın sonunda B harfi ile başlayan bir kod olur, o koda göre hangi kurumdan geldiği belli oluyor ve engellenebiliyor.
Maalesef bunlar kurum değil. B ile başlayan kodlar yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı