T Tayo1 Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Metin2 yeni başladım ve PvP serverlerine başlamayı düşünüyorum. En çok oynanan Metin2 PvP serveri hangisi?
Metin2 yeni başladım ve PvP serverlerine başlamayı düşünüyorum. En çok oynanan Metin2 PvP serveri hangisi?
Uraxu Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #2 Anka2 işini görecektir.
T Tayo1 Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 Uraxu dedi: Anka2 işini görecektir. Genişletmek için tıkla... Eve gittimmi bakacağım çok teşekkürler çok kişi oynuyor mu?
Uraxu dedi: Anka2 işini görecektir. Genişletmek için tıkla... Eve gittimmi bakacağım çok teşekkürler çok kişi oynuyor mu?
Uraxu Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #4 Tayo1 dedi: Eve gittimmi bakacağım çok teşekkürler çok kişi oynuyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben oynadığım zaman baya insan vardı ek olarak emek serveri de var şuan da baktım popülerlikte ilk sıralarda.
Tayo1 dedi: Eve gittimmi bakacağım çok teşekkürler çok kişi oynuyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben oynadığım zaman baya insan vardı ek olarak emek serveri de var şuan da baktım popülerlikte ilk sıralarda.
T Tayo1 Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #5 Uraxu dedi: Ben oynadığım zaman bayağı insan vardı ek olarak emek serveri de var şu an da baktım popülerlikte ilk sıralarda. Genişletmek için tıkla... Saolasın peki burada ticaret falan dönüyor mu gerçek parayla ve sunucu hafta bir keremi açılıyor.
Uraxu dedi: Ben oynadığım zaman bayağı insan vardı ek olarak emek serveri de var şu an da baktım popülerlikte ilk sıralarda. Genişletmek için tıkla... Saolasın peki burada ticaret falan dönüyor mu gerçek parayla ve sunucu hafta bir keremi açılıyor.
Uraxu Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #6 Tayo1 dedi: Saolasın peki burada ticaret falan dönüyor mu gerçek parayla ve sunucu hafta bir keremi açılıyor. Genişletmek için tıkla... Pek hatırlamıyorum youtubeden bakmanı öneririm.
Tayo1 dedi: Saolasın peki burada ticaret falan dönüyor mu gerçek parayla ve sunucu hafta bir keremi açılıyor. Genişletmek için tıkla... Pek hatırlamıyorum youtubeden bakmanı öneririm.
T Tayo1 Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #7 Uraxu dedi: Pek hatırlamıyorum YouTube'dan bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler.
Uraxu dedi: Pek hatırlamıyorum YouTube'dan bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #8 Tayo1 dedi: Tamamdır çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hardmt2 bakabilirsin 1-99 nostaljik sunucu emek istiyor.
Tayo1 dedi: Tamamdır çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hardmt2 bakabilirsin 1-99 nostaljik sunucu emek istiyor.
K kahramangamer Yoctopat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 6 12 Eylül 2024 #9 pvp server kurulumundan anlayan birisi yzabilir mi bir şey danışmam lazım ç.ok acil