G GaripBirKerem Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #1 Herkese merhaba, uzun bir süre sonra Metin2 oynayasım geldi ve rohan2 bugün palantir diye server aciyormus. Onu indireyim dedim fakat indirdigimde Windows Defender trojan algılıyor. Güvenilir oynayabileceğim güncel bir server var mı?
Herkese merhaba, uzun bir süre sonra Metin2 oynayasım geldi ve rohan2 bugün palantir diye server aciyormus. Onu indireyim dedim fakat indirdigimde Windows Defender trojan algılıyor. Güvenilir oynayabileceğim güncel bir server var mı?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 18 Temmuz 2025 #2 Çoğunda öyle içindeki bir dosyayı Trojan sanıyor Defender. Bilindik serverları oynayabilirsiniz bir sıkıntı yok.
Çoğunda öyle içindeki bir dosyayı Trojan sanıyor Defender. Bilindik serverları oynayabilirsiniz bir sıkıntı yok.
G GaripBirKerem Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #3 Lee Yubin dedi: Çoğunda öyle içindeki bir dosyayı Trojan sanıyor Defender. Bilindik serverları oynayabilirsiniz bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Rohanı tekrar indiriyorum o zaman teşekkürler
Lee Yubin dedi: Çoğunda öyle içindeki bir dosyayı Trojan sanıyor Defender. Bilindik serverları oynayabilirsiniz bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Rohanı tekrar indiriyorum o zaman teşekkürler
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 697 Çözümler 2 18 Temmuz 2025 #4 Defender dandik diye boşuna demiyoruz. Kaspersky gibi gerçek bir antivirüs kullanın.
G GaripBirKerem Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #5 BursaliEfsane dedi: Defender dandik diye boşuna demiyoruz. Kaspersky gibi gerçek bir antivirüs kullanın. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes kullanıyorum onda temiz çıktı ama defender öyle diyince guvenemedim yine de
BursaliEfsane dedi: Defender dandik diye boşuna demiyoruz. Kaspersky gibi gerçek bir antivirüs kullanın. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes kullanıyorum onda temiz çıktı ama defender öyle diyince guvenemedim yine de