Metin2 PVP sunucu önerisi

w1ck3d

Yoctopat
Herkese merhaba. En son 2012'de Metin2 oynuyordum, 35 levele kadar geldim fakat daha sonra hatırlamadığım bir nedenle oyunu bıraktım. Şimdiye kadar oyuna dönmek aklımın ucundan bile geçmedi ve bunca zaman içinde hesap bilgilerimi de unuttum. Bildiğim kadarıyla Metin2 ölmek üzere, bu sebeple yeni bir hesap açıp sıfırdan başlamak yerine bir PVP sunucuya girip heves atmak istiyorum. Yani kendi kendime oynayarak hızla gelişmek, üst düzey haritaları vb. rahatça gezmek istiyorum. Biraz araştırınca yerli-yabancı birçok sunucu olduğunu gördüm, bu yüzden hepsini denemek yerine önce sormaya karar verdim. Şu an en güncel, dolu, oynanabilir olan PVP sunucuları hangileridir? Önerilerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba. En son 2012'de Metin2 oynuyordum, 35 levele kadar geldim fakat daha sonra hatırlamadığım bir nedenle oyunu bıraktım. Şimdiye kadar oyuna dönmek aklımın ucundan bile geçmedi ve bunca zaman içinde hesap bilgilerimi de unuttum. Bildiğim kadarıyla Metin2 ölmek üzere, bu sebeple yeni bir hesap açıp sıfırdan başlamak yerine bir PvP sunucuya girip heves atmak istiyorum. Yani kendi kendime oynayarak hızla gelişmek, üst düzey haritaları vb. rahatça gezmek istiyorum. Biraz araştırınca yerli-yabancı birçok sunucu olduğunu gördüm, bu yüzden hepsini denemek yerine önce sormaya karar verdim. Şu an en güncel, dolu, oynanabilir olan PvP sunucuları hangileridir? Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam her hafta 2 3 sunucu açılır önceki hafta açılan sunucular biter. YouTube'a bu hafta açılcak sunucular yazarsan video çeken 2 3 arkadaş var oradan kendi isteğine göre bakarsın. Mesela yarın 55-120 açılıcak eğer ben boss kesip sandık açmak metne 20 30M vurmak istiyorum dersen orası güzel server galiba ismi msp olması lazım.

Hocam her hafta 2 3 sunucu açılır önceki hafta açılan sunucular biter. YouTube'a bu hafta açılcak sunucular yazarsan video çeken 2 3 arkadaş var oradan kendi isteğine göre bakarsın. Mesela yarın 55-120 açılıcak eğer ben boss kesip sandık açmak metne 20 30M vurmak istiyorum dersen orası güzel server galiba ismi msp olması lazım.
Yani bir tane seçip indirsem, onda birkaç hafta oynama imkanım yok değil mi? Aslında benim amacım hızlı bir binekle haritaları gezip nostalji yaşamak. Bunun haricinde, buzlu bölgelere, ormanlara, kulelere vb uğramak. Çünkü eskiden yüksek seviye oyuncuların bunları yaptığını görünce insanın içi gidiyordu, şimdi bunları yapma fırsatım var. Ayrıca öneriniz için teşekkürler, bir bakayım.

Yani bir tane seçip indirsem, onda birkaç hafta oynama imkanım yok değil mi? Aslında benim amacım hızlı bir binekle haritaları gezip nostalji yaşamak. Bunun haricinde, buzlu bölgelere, ormanlara, kulelere vb uğramak. Çünkü eskiden yüksek seviye oyuncuların bunları yaptığını görünce insanın içi gidiyordu, şimdi bunları yapma fırsatım var. Ayrıca öneriniz için teşekkürler, bir bakayım.

Oynarsın oynamasına da user az olur.

Sorun değil. Bu arada merak ettim, neden sürekli yeni sunucular açılıyor ve öncekiler bitiyor? Sabit devam etmesini engelleyen nedir?

Para.

Direkt şak diye yapıştırdım ama bence para. Şimdi yeni server açıldığında rekabet oluyor ve genellikle ne bileyim ilk 120 olana bin TL ya da clan vssinde kazanana bin TL gibi e bu da para yatırmadan olmayacak bir şey nesneyi kullanmadan kimse kimseyi yenemez. Sonuç olarak adamlar giderinin bayağı bir fazlasını kaar ile kapatıyor. Sonraki ay bir daha ama isim değiştirerek.

Para.

Direkt şak diye yapıştırdım ama bence para. Şimdi yeni server açıldığında rekabet oluyor ve genellikle ne bileyim ilk 120 olana bin TL ya da clan vssinde kazanana bin TL gibi e bu da para yatırmadan olmayacak bir şey nesneyi kullanmadan kimse kimseyi yenemez. Sonuç olarak adamlar giderinin bayağı bir fazlasını kaar ile kapatıyor. Sonraki ay bir daha ama isim değiştirerek.
İlginçmiş. 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı