ynstskn Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar Metin2 tecrübem bayağı var. Sorum sadece şu bildiğiniz TL ticareti dönen orta emek güzel sv var mı? Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2023
Arkadaşlar Metin2 tecrübem bayağı var. Sorum sadece şu bildiğiniz TL ticareti dönen orta emek güzel sv var mı? Önerilerinizi bekliyorum.
OttoSlayer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 1.098 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #2 PvP mi TR mi? TR oynayacaksan en iyisi Ruby sunucusu aşırı yoğun bir sunucu Marmara bagjanamu falan bu sunucun yanında az kalır. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 1,6 MB · Görüntüleme: 46
PvP mi TR mi? TR oynayacaksan en iyisi Ruby sunucusu aşırı yoğun bir sunucu Marmara bagjanamu falan bu sunucun yanında az kalır.
ynstskn Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #3 OttoSlayer dedi: PvP mi TR mi? TR oynayacaksan en iyisi Ruby sunucusu aşırı yoğun bir sunucu Marmara bagjanamu falan bu sunucun yanında az kalır. Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkürler kardeşim ama orta emek demiştim metin2 tr yeni tarzda hiç bir bilgim yok para yatırmadan da sanırım tutunmak gelişmek zor olur Güncel Son düzenleme: 16 Aralık 2023
OttoSlayer dedi: PvP mi TR mi? TR oynayacaksan en iyisi Ruby sunucusu aşırı yoğun bir sunucu Marmara bagjanamu falan bu sunucun yanında az kalır. Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkürler kardeşim ama orta emek demiştim metin2 tr yeni tarzda hiç bir bilgim yok para yatırmadan da sanırım tutunmak gelişmek zor olur Güncel