Nerotex Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 67 17 Aralık 2023 #1 Tekrar Metin2 başlamak istiyorum ama bayağı bir şey değişmiş sanırım ben sadece açıp sabah akşam karakter kasmak istiyorum başka bir isteğim yok. Dümdüz ana sayfadaki bir Server'a mı girmeliyim yoksa başka güzel bir server var mı?
Tekrar Metin2 başlamak istiyorum ama bayağı bir şey değişmiş sanırım ben sadece açıp sabah akşam karakter kasmak istiyorum başka bir isteğim yok. Dümdüz ana sayfadaki bir Server'a mı girmeliyim yoksa başka güzel bir server var mı?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.377 Makaleler 49 Çözümler 12 17 Aralık 2023 #2 PvP server istersen şunu öneririm: Duomt2 - 1-99 Orta Emek Duomt2 - 1-99 Orta Emek Yapısıyla 15 AÄustos Cuma Açılıyor ! www.duomt2.com Bayağı bir kalabalık. Ben wslik istiyorum dersen bizim loncaya gelebilirsin.
PvP server istersen şunu öneririm: Duomt2 - 1-99 Orta Emek Duomt2 - 1-99 Orta Emek Yapısıyla 15 AÄustos Cuma Açılıyor ! www.duomt2.com Bayağı bir kalabalık. Ben wslik istiyorum dersen bizim loncaya gelebilirsin.