M Mikeey1 Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #1 Yakın zamanda Metin2 olan ilgim arttı, yeni bir sunucu arıyorum. Normal Metin2 sunucusu hile mi desen Pm'den spam mı oynanmıyor cidden. Hard emek bir sunucu arıyorum. Gidip dolunayımı kdp'mi vs düşürmek istiyorum eskisi gibi. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2025
Yakın zamanda Metin2 olan ilgim arttı, yeni bir sunucu arıyorum. Normal Metin2 sunucusu hile mi desen Pm'den spam mı oynanmıyor cidden. Hard emek bir sunucu arıyorum. Gidip dolunayımı kdp'mi vs düşürmek istiyorum eskisi gibi. Teşekkürler.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.027 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Nisan 2025 #2 Türklere ait mi olsun yoksa global tüm dünyadan oyuncular olsun mu? Türklere ait olsun diyorsanız HardMt2 Global olsun diyorsanız M2Classic - The real old-school feeling
Türklere ait mi olsun yoksa global tüm dünyadan oyuncular olsun mu? Türklere ait olsun diyorsanız HardMt2 Global olsun diyorsanız M2Classic - The real old-school feeling
M Mikeey1 Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 Türklere ait hocam. Murat Can Şimşek dedi: Türklere ait mi olsun yoksa global tüm dünyadan oyuncular olsun mu? Genişletmek için tıkla...
Türklere ait hocam. Murat Can Şimşek dedi: Türklere ait mi olsun yoksa global tüm dünyadan oyuncular olsun mu? Genişletmek için tıkla...
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.027 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Nisan 2025 #4 Mikeey1 dedi: Türklere ait hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman Ana Sayfa | HardMt2 - Eskiye Has Macera MMORPG
Mikeey1 dedi: Türklere ait hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman Ana Sayfa | HardMt2 - Eskiye Has Macera MMORPG