DoraWRLD Femtopat Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar bugün canım sıkıldı, Nemrut 2 indirdim ve ekranı tam ekran yapamıyorum. Oynayan biri varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2025
Arkadaşlar bugün canım sıkıldı, Nemrut 2 indirdim ve ekranı tam ekran yapamıyorum. Oynayan biri varsa yardımcı olabilir mi?
TheHope0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Çözümler 5 9 Ağustos 2025 #2 DoraWRLD dedi: Arkadaşlar bugün canım sıkıldı, nemrut 2 indirdim ve ekranı tam ekran yapamıyorum. Oynayan biri varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dosyaların içinden Config'e girdik oradan ayarla. Artı 0 Eksi
DoraWRLD dedi: Arkadaşlar bugün canım sıkıldı, nemrut 2 indirdim ve ekranı tam ekran yapamıyorum. Oynayan biri varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dosyaların içinden Config'e girdik oradan ayarla.
KS KS DoraWRLD Femtopat Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2025 #3 TheHope0 dedi: Dosyaların içinden Config'e girdik oradan ayarla. Genişletmek için tıkla... hocam ayarladım ama solda gözüküyor halla Artı 0 Eksi
TheHope0 dedi: Dosyaların içinden Config'e girdik oradan ayarla. Genişletmek için tıkla... hocam ayarladım ama solda gözüküyor halla
TheHope0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Çözümler 5 10 Ağustos 2025 #4 DoraWRLD dedi: Hocam ayarladım ama solda gözüküyor halla. Genişletmek için tıkla... Penceresiz tam ekranı dene. Artı 0 Eksi
DoraWRLD dedi: Hocam ayarladım ama solda gözüküyor halla. Genişletmek için tıkla... Penceresiz tam ekranı dene.
CheonsaMiraew Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #5 DoraWRLD dedi: Arkadaşlar bugün canım sıkıldı, nemrut 2 indirdim ve ekranı tam ekran yapamıyorum. Oynayan biri varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Freaquncy diye ayar var Config'de onu Max Hz yap windowe full screeb seç ve monitörün çözünürlüğüne ayarla. Artı 0 Eksi
DoraWRLD dedi: Arkadaşlar bugün canım sıkıldı, nemrut 2 indirdim ve ekranı tam ekran yapamıyorum. Oynayan biri varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Freaquncy diye ayar var Config'de onu Max Hz yap windowe full screeb seç ve monitörün çözünürlüğüne ayarla.