Metin2 tekrar başlanır mı?

Önceden 2 - 3 yıllık Metin2 deneyimim var ama TR'de yok genellikle PvP oynadım TR'de Metin2'ye tekrar başlanır mı? Eğer başlanmaz derseniz önerebileceğiniz ücretsiz MMORPG oyunları var mı?

Başlanmaz bence zaten kaç senelik oyun modasıda geçti ama oyun önerisi bilmiyorum.

Önceden 2 - 3 yıllık Metin2 deneyimim var ama TR'de yok genellikle PvP oynadım TR'de Metin2'ye tekrar başlanır mı? Eğer başlanmaz derseniz önerebileceğiniz ücretsiz MMORPG oyunları var mı?
Öldü hocam. Artık tüm PVP"ler metin2 için söylüyorum parası olmayan ötemiyor. Bir hesabı 1-2 ayda diziyorsun. Bu zaman aralığında diğerleri önüne geçip ws liğini bitirip başka bi servera başlamış oluyor. Eskiden hayatta Metin2 de güzeldi. Yeni bir MMORPG türü bu amazonun çıkardığı var. Ben bakmadım. Ama amazon yani büyük ihtimalle sağlamdır.
Onun dışında burda yazılan ve önerilenlerin çoğu 100TL gibi bi mebla ile başlamadığın sürece sanki çalışıyormuş gibi oyun oynamanı gerektiricek MMORPG türleri. Bana kalırsa bu oyunu öldüren şirketler ve kar amaçları oldu. Artık oynanabilir bir MMORPG Ne yazık ki kalmadı. Eğer varsa ve buldum dersen beni de bilgilendirirsen sevinirim. Özledik be ....

Kendi emeğimle iyi bir karakter yapayım dersen büyük bir zaman kaybı yaşarsın. Malum parayı veren düdüğü çalıyor. Milletin bu sayede hızlıca güçlenebildiği oyunda, yaptığın işin farkına varınca, bir düşünüp "ben bu oyunda ne yapıyorum?" diyorsun, en azından ben öyle dedim. P2W'nin şaha kalktığı bir oyun sonuçta. Bunun dışında oyun eskisi gibi durmadı çok fazla yenilik var. Ben eski bir oyuncu olduğum için simya, kuşak olayları bana çok uzak kalıyor.
Bazen senin gibi benim de Metin2 iştahım kabarıyor. O zaman Mount and Blade Warband yükleyip, krallık kuruyorum. Vaktim daha güzel değerlenmiş oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı