Metin2 TR Ep ile Çar Kaç TL'ye dizilir?

larenno

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Metin2'nin artık P2W olduğunu biliyorum çok şükür işimizi gücümüzü elimize aldık artık kasılmalık ve Ws'lik çar dizmek istiyorum uzun zamandan sonra.
Hazır hesap almak istemiyorum, banlanma riski ile güne uyanmak benlik değil ve kendi emeğimle dizmek istiyorum. Biraz bakındım sistem epey değişmiş (ben Won sisteminden önce bırakmıştım) ep ile dizmek kafamı karıştırdı. Nasıl bir yol izlemeliyim, kaç EP ile bu iş hallolur?
Edit: Fiyat çok uçmasın arkadaşlar maksimum 1-2 ay takılıp bırakacağım.

Eğer F/P vurup kaçmalık hesap istiyorsan lycan dizmelisin bence. Yarı oranı 80 ve üzeri yüzdelik olarak patlıyor zaten Lycan'a buff geldi meta olarak güçlendi çivit kurt ruhuna %15 bloğu yok sayma özelliği geldi bu sayede 100 blok hikaye oldu aslında. Tek yarı 10 yarılı itemler al, kristal küpende de 10 yarı olsun, elinde de 10 yarı 10 beceri gibi silah olsun, kuşağın str+bec olursa güzel olur, mat simya seti yaparsın bir de tadından yenmez. Oynacağın serverden servere değişir fakat Ruby charon özelinde konuşacak olursam skill P, simya seti gibi itemleri yaptığın takdirde 500 wona zevkini alacak şekilde hesap dizersin.

hocam ben bedensel çok seviyorum ona kaç won gerekir ve ne kadar TL tutar?

hocam ben bedensel çok seviyorum ona kaç won gerekir ve ne kadar TL tutar?
Ruby charonda won pahalı 1 won 13 lira bandında geziyor. 13 liradan 500 won 6500 TL yapar. Marmara piyasasına çok hakim değilim fakat item bulma konusunda kıtlık yaşarsın Charon'a göre item piyasası daha durgun. Orda da 6000 TL'ye yakın won çekerek hesap dizebilirsin.

PvP oynamak daha karlı o zaman hocam merliste kaç para gerekir düzgün çara

PvP oynamak daha karlı o zaman hocam merliste kaç para gerekir düzgün çara.

Merlis'te ep çekerek öyle tak diye hesap dizilmiyor. 3500 TL yatırırsan Full bağlı nesne market itemlerini çekersin direkt farma koyulursun 1 haftada kızıl orman, ejder ve catacomb kesecek düzeye getirirsen hesabı çift çar farma dönüp 2.ci çarı dizmeye başlarsın bu sayede razadör ve nemere hızlı giriş sağlamış olursun. Bir hesap alt haritada farm atar, main hesap ise yüksek haritada farm atar bu sayede hızlı gelişirsin hatta 1T 25 liradan T bile satarsın.

satış serbest mi?

Satış serbest mi?

Bunu ben de merak ediyorum. Biraz para yatırıp karşılığını almak kolaysa ve iki üç kuruşa da olsa (maksat o satış yapma hevesi ve hedefi) gerçekleştirebiliyorsak çok iyiymiş. Minimum tutar 3500 mü peki? Böyle bir çar kurmak için.

satış serbest mi?
Buradan da cevap vereyim Değil ama karışmıyorlar zaten diğer konuda sebebini belirttim.
Evet merlis2 özelinde 3500 TL giriş için yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…