Yaniyoruz Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #1 Merhaba metin2TR eskisi gibi farm ve kazanç sağlamamakta haliyle Metin2 PvP düşünüyorum kısa süreli de olsa sice oynanır mı? Ona göre itempol sitesi üzeri satıp PvP geçmeyi düşünyorum Metin2TR 85 seviye sura hesabımı. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2024
Merhaba metin2TR eskisi gibi farm ve kazanç sağlamamakta haliyle Metin2 PvP düşünüyorum kısa süreli de olsa sice oynanır mı? Ona göre itempol sitesi üzeri satıp PvP geçmeyi düşünyorum Metin2TR 85 seviye sura hesabımı.
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #2 Yaniyoruz dedi: Merhaba metin2TR eskisi gibi farm ve kazanç sağlamamakta haliyle Metin2 PvP düşünüyorum kısa süreli de olsa sice oynanır mı? Ona göre itempol sitesi üzeri satıp PvP geçmeyi düşünyorum Metin2TR 85 seviye sura hesabımı. Genişletmek için tıkla... TR'de anahtar ve Aura farmları atamıyorsanız çok vakit ayırmayın bence. Razadör, nemere ve ejder gibi bosslar çok kar bırakmıyor. 1-120 offical tadında pvp geçin keyfinize bakın bence.
Yaniyoruz dedi: Merhaba metin2TR eskisi gibi farm ve kazanç sağlamamakta haliyle Metin2 PvP düşünüyorum kısa süreli de olsa sice oynanır mı? Ona göre itempol sitesi üzeri satıp PvP geçmeyi düşünyorum Metin2TR 85 seviye sura hesabımı. Genişletmek için tıkla... TR'de anahtar ve Aura farmları atamıyorsanız çok vakit ayırmayın bence. Razadör, nemere ve ejder gibi bosslar çok kar bırakmıyor. 1-120 offical tadında pvp geçin keyfinize bakın bence.