Metin2 üzerinden para kazanmak yasal mı?

BoyarBuhan

Hectopat
Şimdi az çok Metin2 oynamış çoğu kişi biliyordur ki Metin2'nin normal resmi sunucuları harici PVP/Emek gibi birçok türü var ve sürekli sunucu açılıyor bu türlerde. Her kafasına esenin açmasını geçersek bu işte 10 15 yıldır olan elamanlarda var. Her neyse kısa kesiyorum sormak istediğim soru şu.

Bu sunucularda oynayıp emek verip ne bileyim ben para attım atıyorum 2K TL'lik ep çektim onun geri dönüşü olsun diye legal denen kendi sistemlerinde gerçek para karşılığı satış yaptım diyelim. Bu parayı banka hesabına çekmekte bir sorun var mı? Yarın bir gün saçma sapan tatavalar olmasın biliyorsunuz bu ülkede internet biraz garip bir kafayla yönetiliyor.

Var mıdır bunu yapan yapmış olan? Hiç pasaporttur, vizedir ne bileyim vergisidir başı ağrıdı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elde ettiğin gelir belli bir miktarın üzerindeyse Maliyeye bildirip vergisini ödemen gerekiyor diye biliyorum ama en doğrusu şehrindeki Maliyeye gidip bi sormak.

Hocam konudan uzak soru olacak ta hala aktif para kazanabileceğim bir sunucu var mı bu oyunda.

55 Games sunucuları genelde çok hızlı vur çık oluyor. Misali ve rohanlar ise uzun vadede çok feci kazandırabiliyor.

Şu anda aktifler mi pek oyun hakkında bilgim yok yine de para kazanmam mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…