Metin2 uzun ömürlü PvP önerisi

Mutemadıyen

Kilopat
Daha fazla  
Metin2'de oto avı falan olmayan hard emek uzun ömürlü bir sunucu alıyorum.
İki üç kriter önemli, oyuncu sayısı, pazar aktifliği, uzun ömürlü olması.
Eski olması da hosuma gidiyor ama çok önemli değil. Bu tarz bir server bilenler yeşillendirsin.

Böyle gördüğüm her konunun altına yazdığım gibi, buraya da yazıyorum. Eğer bu tarz bir sunucu bulabilirseniz lütfen bildiriniz. Neredeyse üç yıldır arıyorum, bulamadım…

Legend2 iyi gibi geldi
Romanya sunucusunu mu kast ediyorsunuz? Eğer öyleyse, "language barrier" yani dil sorunu sebebiyle oynamayı tercih etmem. 2021 şubat ayında o sunucuda oynamıştım (tabii o sunucuyu çoktan kapattılar), epey iletişim zorluğu çekmiştim. Zira İngilizce'yi neredeyse hiç konuşamıyorlar.

hayır edilee nin oynadıgı server
Sunucunun websitesini gördüm ancak tanıtımını bulamadım. Sunucuda gerçek para ile oyun içi eşya/para satışı var mı? Eğer var ise hiçbir şekilde denemeyeceğim. Benim için en önemli kriter bu.

Diğer sunuculara oranla para verip güçlenemediğin bence en az pay to win olan yerlerden biri. Ama nesne market olmayan pvp sunucu yok. Max sattıkları şey binek falan.
Sunucunun websitesini gördüm ancak tanıtımını bulamadım. Sunucuda gerçek para ile oyun içi eşya/para satışı var mı? Eğer var ise hiçbir şekilde denemeyeceğim. Benim için en önemli kriter bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…