Metin2 vs Knight Online

LAcaSETız

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar hangisi daha iyi? Seçim yapamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırdan başlayacaksanız ikisi de ölüm gibi gelir çünkü yıllardır olan bir Online oyundan bahsediyoruz. Benim terchim olsa Metin2 olur ama Knight'ın topluluğu daha stabil. Metin2'de PvP serverlar çok fazla olduğundan TR serverine giren yok.

Arkadaşlar hangisi daha iyi? Seçim yapamadım.
Düşme Ahmedim düşme.
İkiside birbirinden beter bataklık. Hiç bulaşmadıysan bulaşma derim. İlle bulaşacaksan Metin2 daha iyi bir seçenek, Knight tarafında işler çok daha karmaşık. Belli bir seviyeden sonra ya para ya itibar konuşuyor, kesecek slot dahi bulamazsın, yedirmezler.

Knight Online oynamış biri olarak oyunu temiz oynayan sanırsam yok çoğu kişi de hile var özellikle slotlar saatliği DC pre ile 3M'i geçen slotlarda farm atmak imkansız ancak Zero pandora agartha gibi serverlerda kutu kovalayabilirsiniz oda belirli saatlerde örnegin 70 levelde bdwden yeşil kutu alırsınız ben en son oynadıgımda yeşil kutu 3M di sıfırdan emek oynayan biri bu oyunda çok fazla ilerleyemez parayı basacaksınız bir de cevre faktörü var hocam güzel bir klan olmadan da oynanmıyor bu oyun tek başınıza cz de uçuruyorlar ama PvP serverleri var Knight'ta PvP odaklı oynayacaksanız deneyebilirsiniz.

İkisi için de çok geç kalınmış. Bu oyunlar miladını çoktan doldurdu. Yine de başlayacaksan yıllarca Metin2 oynamış ve şu an hem orijinal oyunun hem de PvP serverlerin halini bilen biri olarak Knight'ı tercih et derim. Knight hiç oynamadım ama çevremde oynayan abilerim vardı. Daha elit bir topluluğa sahip görünüyor. Hile tarafında hilesiz oyun mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…