Metin2 yeni başlayanlara tavsiyeler

Oyunun nasıl oynanacağını soran birine "Oynanmaz halde oyun." yazmak, anlıyorum.

Derin bir oyun, ne yazık ki kimse tek solukta oyunda yapılabilecek her şeyi yazamaz, zira tüm ayrıntılarıyla kitabını yazsan 2000 sayfa tutacak bir oyun. Karakter seçim ekranında sura karakterini açıp "Büyülü Silah" yetenek sınıfını açmalısınız. En güçlü çar o şu an TR'de. Oynadıkça aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. İlk seviyelerde zaten efsun gibi derin şeylere girmene gerek kalmıyor, görevlerden vs. verilen itemleri taksan gayet yeterli oluyor. Ayrıca sadece "Arkadaşlar" ve "Van" sunucusunda başlayabiliyorsun. Ayrıca YT'de öğretici hiçbir rehber yok, basit MMORPG mantığını anlatmaktan ileri gidemiyorlar. Ayrıca sura karakterinizde C tuşuna basınca açılan "Statüler" kısmında puanlarınızı "INT" yani zekaya vermeyi unutmayın. 16 senedir oynuyorum, oyunu oyunda bırakabiliyorsanız hayat karartacak bir oyun değil

Oynanmayacak derecedeyse boşverin. MC devam.

Bir de hilesiz oynayan yok denecek kadar az. Önceden bütün hileleri kapatmışlardı ama tutmadı yine oyun ondan sonra açık bıraktılar yine.

Ben geçen girdim oynayayım diye grafik ayarı yok galiba oyunda ya da ben bulamadım kapadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…