Metin2'de amaç ne?

Daha fazla  
Bir ara oynuyordum ama hiçbir şey anlamıyordum paso hayvan kesiyordum seviye atlamak için, arada meydanda vs atıyordum birileriyle ama bu oyunun amacını çözemedim, tam olarak oyunda amaç ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer tüm MMORPG'lerdeki amaçla aynı; en iyisi olmak. Emek sarf etmenizi, zaman ayırmanızı, yorulmanızı, savaşmanızı, üzerine de para vermenizi sağlamak, karşılığında da sizi diğer oyunculardan ayıracak bir "güçlüyüm" unsuruna sokmak.

Diğer tüm MMORPG'lerdeki amaçla aynı; en iyisi olmak. Emek sarf etmenizi, zaman ayırmanızı, yorulmanızı, savaşmanızı, üzerine de para vermenizi sağlamak, karşılığında da sizi diğer oyunculardan ayıracak bir "güçlüyüm" unsuruna sokmak.
Levelde kolay kasılmıyor ki saatlerce hayvan öldürüyordum sonunda 1 level zor atlıyordum insanlar nasıl 100 levellere çıkıyor hayatsız gibi oynuyorlar galiba.
Kimse bilmiyor. Entır dı ist harici sevdiğim bir unsur yok oyunda.
Ben en çok haritanın uçlarındaki savaşçı hatunları seviyordum ölürken çok güzel sesler çıkarıyorlar :D

10 yıldan fazla oynadığım oyun amanıcız en güçlü ve en güzel özellikleri olan ekipmanlar yapıp diğer oyuncular ile düello atmak. Sadece farm yapmak metin taşları kırmak, canavarların bulunduğun zindanlara girip görev yapmak, madencilik, balık tutma vs bir sürü farklı şekil de oynayan oyuncu stili bulunuyor. Sabahtan akşama kadar da anlatsam hiç oynamamış emek sarf etmemiş birinin anlayacağı bir oyun olmadığı için az çok videolar ile oyunun mantığını neler yapılabileceğini nasıl oynandığını görebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı