Metin2'de hesap kasmak için PC önerisi

miracakin

Decapat
Daha fazla  
Metin2'de çar kasmayı düşünüyorum birden fazla yapmak istiyorum. 5 8 10 gibi sayılarda çar açabileceğim bir PC için gereken nedir? İşlemci mi çok ağırlıklı olmalı, ekran kartı mı?

Çoklu çekirdek performansı gerekiyor. (İdeal) Ryzen 7 ya da Ryzen 5 serisi de olur işlemci, AMD serisi güncel ekran kartlı bir sistem işini görür. Bütçe nedir?

Çoklu çekirdek performansı gerekiyor. (İdeal) Ryzen 7 ya da Ryzen 5 serisi de olur işlemci, AMD serisi güncel ekran kartlı bir sistem işini görür. Bütçe nedir?

Birden fazla PC de alabilirim bütçe 180 bin 200 bin civarı ekran kartı konusunda kafam karışık o yüzden model belirtirseniz sevinirim benim aklımda ikinci elden 1070 gibi ekran kartları almak geldi nasıl fikir?

Birden fazla PC de alabilirim bütçe 180 bin 200 bin civarı ekran kartı konusunda kafam karışık o yüzden model belirtirseniz sevinirim benim aklımda ikinci elden 1070 gibi ekran kartları almak geldi nasıl fikir?
Amaç sadece metin2 ise Nvidia çok gerekli değil.

Ryzen 5 7500F işlemci
Ekran kartı: RX7600 veya 4060
32GB RAM DDR5

bu bileşenler işinizi rahatlıkla görür.

Şu ürünü kişiselleştirerek alabilirsiniz. Satmak istediğinizde fazla değer kaybı yaşatmaz.

Teşekkür ederim son soru olarak kaç tane açabilirim bununla tahmini ve ekran kartını 6700 yapsam işlemciyi 3D yapsam daha mantıklı olmaz mı?

Ekran kartını düşürüp işlemci Ryzen 7 olabiliyorsa daha iyi olur. Ne kadar fazla çekirdekli işlemci o kadar çoklu işlem performansı. Bir adet pc'de kaç hesap açılıyor onu bilemiyorum. TR server VIP server farklıdır. Ben oynamayalı uzun zaman oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…