Metin2'den para kazanılır mı?

Buğra2928

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Gördüğüm yayıncılar Metin2'den çok güzel para kazanıyormuş. Acaba doğru mu? Bu oyundan ne kadar para kazanılır? Kazanılsa bile itemleri nereden satacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içi satımlarla olabilir, başka şekilde para kazanılacağını sanmıyorum. Örneğin sağlam Dolunay Kılıcın vardır. Oyun içinden başka kullanıcıya satarsın.

TR sunucularında öncelikle hileye güzel yatırım yapmak lazım, 2 haftadır hilesiz oynamaya ve farm yapmaya çalışıyorum ancak şu anda hileciler o kadar fazla ki kendi emeğinle bir şeyler yapmak imkansız hale gelmiş durumda.

Bizzat bu işi yapan bir arkadaşım var. Anlattığına göre bu işi tamamen ana gelir kaynağı haline getirip sürekli uğraşanlar varmış ancak kendisi sadece yeni sunucu açıldığında oyun içi paranın kıymetli olduğu ilk zamanlar vurgunu yapıp bırakıyor. Sonrasında sunucudaki piyasa doygunluğa ulaşınca kazançlar azalıyor. Temel mantık hile botu ile çok sayıda hesabı aynı anda oynatıp normalden kat kat hızlı kasılmak. Elde edilen ıvır zıvır ne varsa her şeyi hızlıca oyun içinde satıp oyun içi paraya çeviriyorsun. Sonrasında oyun içi parayı da gerçek parayla millete satıyorsun işin özü bu. Site ismi vermek forumda sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum ama çok popüler bir site zaten. Bu tarz oyun içi eşya,para alım satımlarının yıllardır yapıldığı bir yer. Bu işi yapmak için hem oyuna hem de hile kullanımına hakim olman lazım. Ayrıca pazarlama kısmı da önemli. Her alışveriş için tek tek ticareti oyun içerisinden gerçekleştirmen gerekiyor sonuçta. Kısaca sıfırdan hiçbir bilgi olmadan gireceksen sıkıntılı bir süreç. Bilmeden yapılacak iş değil. Bilenin de her detayıyla anlatacağını pek sanmıyorum. Sonuçta oldukça küçük bir piyasa ve kimse kendine rakip olsun diye bu işi millete öğretmez.
Hocam metin2 fosillik oyun eğer bütçeniz varsa cs2 den kasa açıp satabilirsiniz
Kasa açmak dümdüz kumar. Kumardan da para kazanılmaz. Oranlar uzun vadede oynayanın kaybedeceği şekilde ayarlanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı