Metin2'ye Başlamak

equator

Hectopat
Yer
Midland
Daha fazla  
Merhaba, 2008 gibi Metin2 oynuyordum şimdi yine oynamak istiyorum öyle kafa dağıtmalık. Belki dolunay falan düşürmeye çalışırım. Böyle bir server arıyorum arkadaşlar yani +9 Dolunay'ın bile değerli olduğu bir server. Fakat virüssüz ve güvenilir bir server olması lazım, insanların kenarda köşede hala farm yapmaya devam etmesi lazım yani oyun bomboş olmamalı veya insanlar sadece pazar kurmak için oynamamalı. Düşük levellardaki itemların bile bir değeri olmalı. Var mı bildiğiniz böyle bir server?

Mutfağı da salona katalım mı? Şakasına yazdım hocam raporlamayın.

Biraz zor hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar zor mu ya bunu yapmak pek sanmıyorum. Ben 1-2 sene oynadım sadece öyle yıllarca oynamadım ama benim oynadığım zamanlarda böyleydi. İlla ki vardır çok zor bir şey olduğunu sanmıyorum ve benim gibi düşünen insanların olduğunu düşünüyorum yani talep de vardır.

Biraz araştırdım da milas diye bi server varmış sanırım ama virüs vs. var mı tam bilmiyorum.

Mobile2 global var en yüksek 56 seviye dahasını kasabilen yok orijinalinden bile zor diyorlar. Arkadaş 2 gündür oynuyor daha 16 seviye olabilmiş istersen bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elsmetin2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…