Metin2'ye başlanır mı?

341720

Hectopat
Merhaba. Eski bir Metin2 oyuncusuyum. 2023 yılında tekrardan başlamayı düşünüyorum. 1000 TL bütçe ile ep çekip başlayacağım. Sizce 2023 yılında Metin2 oynanır mı? Barbaros serverinde olacağım. Oynayan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.

Oynayacaksanız PvP sunucularında oynayabilirsiniz de Metin2 Türkiye'nin popülerliği azaldı. Eskisi kadar oynayanı yok ve şu saatten sonra Metin2 Türkiye oynamaya değeceğini de düşünmüyorum. PvP sunucularına bakmanızı tavsiye ederim.

Yanıtınız için teşekkür ederim. PvP sunuculardan çok sıkıldım sürekli kapanıyor o yüzden TR serverı oynamayı düşünüyorum.

Hocam 15 yıl adeta hayatsız gibi oynadığım bir oyun, KO ile birlikte. TR oynamak isterseniz neden oynanmasın ancak 1000 TL gibi rakamlarla bir şey beklemeyin. Tamamen P2W bir oyun özellikle geçtiğimiz birkaç yıldır. Eğer ben illa TR oynamak istiyorum derseniz elle tutulur birşeyler başarmanız için aylarca gece gündüz farm yapmanız gerekecek(para yatırmayacaksanız)

Benim şahsi fikrim eski tarz PvP oynamanız olur. Hatta ben de bu akşam başlayacağım. Saat 21:00'da açılacak.

Anlıyorum da şu saatten sonra Türkiye sunucusunda oynamaya değeceğini düşünmüyorum. Hileler çok fazla ve eski Metin2 oyuncusuymuşsunuz, bilirsiniz. Zamanında efsun botu yasakken şimdi Metin2 Türkiye sunucusunda bot olarak kullanabiliyorsunuz Hilelerle baş edilmeyince oyuna eklenmiş.

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ediyorum. 1000 TL yetmez demişsiniz ben başlangıç için uygun olacağını düşündüm. Sonrası için farm ve Event'ler ile beraber para kasarım diye düşünmüştüm. Ek olarak PvP server Romanya da aktif olan Origins oynamıştım. Buna benzer bir yabancı PvP server tavsiyeniz var ise alabilirim.

Hocam genel olarak MMORPG oyunlar çok vakit istiyor. Uzun süre sıkılmadan oynarım, farm yaparım diyorsanız oynayın fakat ben bugüne kadar başlayıp sonuna kadar ilerleyen birini görmedim. Farm yapmak için para yatırıyorsunuz sonra oyunu bırakıyorsunuz paranız yanıyor. Siz böyle yapmam derseniz oynayın ne diyeyim.

MMORPG açlığımı karşılayacak uzun süreli bir yabancı PvP server Origins gibi olsa TR hiç düşünmem bir araştırmasını yapıp ona göre karar vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…