Metin2'ye başlanır mı?

Duygularıma tercümansın. Beğendiğim en iyi yorum. Mümkünse sizin gibilerle birlik olmak isterim.

Duygularıma tercümansın. Beğendiğim en iyi yorum. Mümkünse sizin gibilerle birlik olmak isterim.
Teşekkür ederim. Ben de kendim gibi oyuncular bulabilmek isterim, lâkin bulunamıyor. Ondan da önemlisi Metin 2 sunucusu bulabilmek. Sizi bu forumdaki başka Metin 2 konularında da gördüğümü hatırlıyorum. Herhangi bir sunucuda oynuyor musunuz?

En son Türk yapımı Metin2012 sunucusunu denedim ancak sistemin işleyişini sevmediğim için bıraktım. Old school yapısını özledim diyebilirim. Genelde sunucu öneri konularına girmiyorum ama tr zamanı oynadığımda gf formunda çok aktiftim. Türk sunucularına nefret duymaya başladım, her sokağın başında tezgah açmış bardak mısır satıcılarına benzetiyorum onları. Her gün yeni bir pvp server haberi görmekten kusasım geliyor.

Ek olarak old school dedim ama modern sunuculara da açığım, yeni nesil sunucular bana çin pavyonu gibi geliyor, dönüştür babam dönüştür, metinlere 100 300 milyon hasar vurulan pvp görünce halıya kusabilirim mesela.

Güzel yorumun için teşekkürler ne güzel içini dökmüşsün tamamen aynı fikirdeyim seninle. Tek ilave olarak ekleyeceğim, oynamayın. Oynayacaksanız ise global PvP'lere şans verin. Elveron bu konuda gerçekten çok başarılı. Yeni sistem ve etkinlik konusunda çok başarılı ekibi var. Ama en fazla 2 sene içerisinde orasıda kapanır tabii ki de. Kapandığında üzülmeyeceğiniz tutarlar ile destekleyerek oynayabilirsiniz.

Benim hevesim var ama önümde yüzlerce seçenek var, beyin fırtınası yapıp güzel bir sunucuda başlayabiliriz. Aşırı ciddi oynamak istemiyorum bende ama dediğim gibi hevesim var hep. @gtc2007 'nin eğlenebileceği bir sunucu bulunursa bence başlanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…