ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Metin2'ye başlayacağım 0 bilgi nereden nasıl baslamalıyım bir de emek vermeye degcek sonucu olursa cok iyi olur. Eger ögrenirsem hesabı satarım xd.
Metin2'ye başlayacağım 0 bilgi nereden nasıl baslamalıyım bir de emek vermeye degcek sonucu olursa cok iyi olur. Eger ögrenirsem hesabı satarım xd.
6 651016 Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 915 Çözümler 3 16 Ağustos 2024 #2 ibrahimsmaet dedi: Metin2'ye başlayacağım 0 bilgi nereden nasıl baslamalıyım bir de emek vermeye degcek sonucu olursa cok iyi olur. Eger ögrenirsem hesabı satarım xd. Genişletmek için tıkla... Başlanılmamalı başka MMO oyunları var albion online gibi (sanırım rmt yasak ama en popülerlerinden)
ibrahimsmaet dedi: Metin2'ye başlayacağım 0 bilgi nereden nasıl baslamalıyım bir de emek vermeye degcek sonucu olursa cok iyi olur. Eger ögrenirsem hesabı satarım xd. Genişletmek için tıkla... Başlanılmamalı başka MMO oyunları var albion online gibi (sanırım rmt yasak ama en popülerlerinden)
M Moziken Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 ibrahimsmaet dedi: Metin2'ye başlayacağım 0 bilgi nereden nasıl baslamalıyım bir de emek vermeye degcek sonucu olursa cok iyi olur. Eger ögrenirsem hesabı satarım xd. Genişletmek için tıkla... Çok yakında kapanacak hesap alırlar mı bilemiyorum.
ibrahimsmaet dedi: Metin2'ye başlayacağım 0 bilgi nereden nasıl baslamalıyım bir de emek vermeye degcek sonucu olursa cok iyi olur. Eger ögrenirsem hesabı satarım xd. Genişletmek için tıkla... Çok yakında kapanacak hesap alırlar mı bilemiyorum.
3 332910 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 283 Çözümler 1 16 Ağustos 2024 #4 başlamamanı tavsiye ederim
Aegon.Targaryen Centipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 320 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 7840HS 32 Gb Ram Nvidia Geforce Rtx 4060 1 Tb Ssd Cinsiyet Erkek Meslek Digital Baskı 16 Ağustos 2024 #5 ibrahimsmaet dedi: Metin2'ye başlayacağım 0 bilgi nereden nasıl baslamalıyım bir de emek vermeye degcek sonucu olursa cok iyi olur. Eger ögrenirsem hesabı satarım xd. Genişletmek için tıkla... Başlamanı önermem. Oyun tamamen pay to Win. Yani küçük bir meblağ ile de pek bir şey yapamazsın.
ibrahimsmaet dedi: Metin2'ye başlayacağım 0 bilgi nereden nasıl baslamalıyım bir de emek vermeye degcek sonucu olursa cok iyi olur. Eger ögrenirsem hesabı satarım xd. Genişletmek için tıkla... Başlamanı önermem. Oyun tamamen pay to Win. Yani küçük bir meblağ ile de pek bir şey yapamazsın.
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 16 Ağustos 2024 #6 332910 dedi: başlamamanı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Mutlu son.
M msaacrt Femtopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #7 ibrahimsmaet dedi: Metin2'ye başlayacağım 0 bilgi nereden nasıl baslamalıyım bir de emek vermeye degcek sonucu olursa cok iyi olur. Eger ögrenirsem hesabı satarım xd. Genişletmek için tıkla... Başlama!
ibrahimsmaet dedi: Metin2'ye başlayacağım 0 bilgi nereden nasıl baslamalıyım bir de emek vermeye degcek sonucu olursa cok iyi olur. Eger ögrenirsem hesabı satarım xd. Genişletmek için tıkla... Başlama!
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.974 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2024 #8 ibrahimsmaet dedi: Metin2'ye başlayacağım 0 bilgi nereden nasıl baslamalıyım bir de emek vermeye degcek sonucu olursa cok iyi olur. Eger ögrenirsem hesabı satarım xd. Genişletmek için tıkla... Kredi kartı bilgilerini ezberleyerek başlanabilir.
ibrahimsmaet dedi: Metin2'ye başlayacağım 0 bilgi nereden nasıl baslamalıyım bir de emek vermeye degcek sonucu olursa cok iyi olur. Eger ögrenirsem hesabı satarım xd. Genişletmek için tıkla... Kredi kartı bilgilerini ezberleyerek başlanabilir.
ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #9 La niye cok istiyorum ya da onu benzeri oyun önerin. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2024
6 651016 Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 915 Çözümler 3 16 Ağustos 2024 #10 ibrahimsmaet dedi: La niye cok istiyorum ya da onu benzeri oyun önerin. Genişletmek için tıkla... Önerdim en popüler (bu dönemde en popülerlerden) ve P2W olmayan oyun Albion Online. Zamanında güzel vakit geçirmiştim.
ibrahimsmaet dedi: La niye cok istiyorum ya da onu benzeri oyun önerin. Genişletmek için tıkla... Önerdim en popüler (bu dönemde en popülerlerden) ve P2W olmayan oyun Albion Online. Zamanında güzel vakit geçirmiştim.